Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Од толку славни спортисти кои ги има Британија, немоеш на деца да им дајш да го запалат оганот, без разлика што беше атрактивно палењето.
УНИКАТНОСТ !

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
27 милиони фунти...
Јас сум сепак задоволна, беше што беше, време е да почне да се навива.:D Сабајле во десет се цртам пред тв and let the games begin!

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Најуникатно ќе беше кралицата да го запалеше. : )

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
27 милиони фунти...
Јас сум сепак задоволна, беше што беше, време е да почне да се навива.:D Сабајле во десет се цртам пред тв and let the games begin!
Скап е плинот за сите оние факели :icon_lol: Имаат пари Британците, и три пати повеќе ќе дадеа да знаеа дека Бојл ќе направи ваква церемонија, мислам дека и самите себеси се изненадени што вака пројде ова.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Одлично изведено палењево на огнот подобро и не можеше и го погодија местото баш во средина околу спортистиве за разлика од Пекинг каде на кров висеше факелот.... Таа сликата од сателит изглеа во живо одеше одлично склопено...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Било во план тоа, ама и се треселе рацете па ја промениле идејата од страв да не се запали старата :icon_lol: :icon_mrgr:
Бонд ја зашемети Бетка од хеликоптер, затоа не знаеше кај е... :D

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Кога почнаа првите 20тина земји некој што првпат гледа Олимпијада според знаменосците да си помисли дека на Олимпијада има само џудо и таеквондо.
Мислам дека вечерва немаше џудист што не беше знаменосец :)

Kajgana Shop

На врв Bottom