А што очекувавте марсовец да се симне да го запали огинот? Отварањето беше таман, си ја претставија земјата, сегашноста и децата иднината го запалија огинот многу подобро одколку Бекам да го запали. И тоа е тоа. Просто едноставно убаво. Ајде за саат време ќе гледаме пливање. ПозПоголема глупоќа од отварање, амин.
Што е до мене, мислам дека фудбалот не треба да биде олимписки спорт... ем играат со U-23 репрезентации... ем преку таквото од фудбалКако бе досадни? доволно е Рoже што ќе го гледам а за вас претпоставувам фудбалот и доста е, каде е ателтиката - спринтовите, пливање, кошарка и разнii други опасно интересни спортови
Британија облеана во тагаVelika Britanija eliminirana vo 1/8 vo strelicarstvo, porazena od Ukraina so 223 - 212 .
Tokmu taka , kako tazno maftaa so racinjataБританија облеана во тага
ЧудоПошо не се разбирам многу во пливањево, пласманот итн. Што треба да направи денеска Блажевски за да оди понатака т.е. да плива повторно?
Ако ОИ се досадни тогаш не знам...
Фала богу дека чудо, ама за да се реализира чудо во првите колку треба да биде за да се пласира, бла бла како оди тоа немам појмаЧудо
Патем, ќе има ли од нашиов пренос, ги глеам балериниве од Чешка и од Кина.
Не може, нема шанси да има толкав напредок од пливач кој не обезбедил и норма. Tреба да исплива под 4 минути... a тој се надева да го сруши нашиот рекорд, мислам 4:27 беше.Фала богу дека чудо, ама за да се реализира чудо во првите колку треба да биде за да се пласира, бла бла како оди тоа немам појма
Изгледа таму гледа најголема шанса да го собори рекордот на Маленко... оти веројатно таму бил послаб400 мешано е најтешка дисциплина кај ја нашол баш таа... требало пеперутка да плива, македонска дисциплина е таа