Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Како бе досадни? доволно е Рoже што ќе го гледам а за вас претпоставувам фудбалот и доста е, каде е ателтиката - спринтовите, пливање, кошарка и разнii други опасно интересни спортови :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ако ОИ се досадни тогаш не знам...

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Извор: njuz.net

22:29
Olimpijski komitet predstavio novu Bond devojku.
23:22
Grci, zbog mera štednje, nose odela iz Atine 2004.
23:39
Gledaoci sa Kosova ne mogu da veruju ko je sve danas država.
23:55
Bivša jugoslovenska republika Makedonija i ove godine ima više slova u nazivu države nego sportista.

Почнете со читање од најдолу (y)
22:18
Uz otvaranje Olimpijskih igara zaspalo rekordnih 4 milijarde gledalaca.
http://on.net.mk/sportal/london-2012/spektakularno-otvoranje-na-igrite-vo-london :pos:

Член од
10 декември 2011
Мислења
228
Поени од реакции
150
Поголема глупоќа од отварање, амин.
А што очекувавте марсовец да се симне да го запали огинот? Отварањето беше таман, си ја претставија земјата, сегашноста и децата иднината го запалија огинот многу подобро одколку Бекам да го запали. И тоа е тоа. Просто едноставно убаво. Ајде за саат време ќе гледаме пливање. Поз

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Како бе досадни? доволно е Рoже што ќе го гледам а за вас претпоставувам фудбалот и доста е, каде е ателтиката - спринтовите, пливање, кошарка и разнii други опасно интересни спортови :D
Што е до мене, мислам дека фудбалот не треба да биде олимписки спорт... ем играат со U-23 репрезентации... ем преку таквото од фудбал :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Пошо не се разбирам многу во пливањево, пласманот итн. Што треба да направи денеска Блажевски за да оди понатака т.е. да плива повторно?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Пошо не се разбирам многу во пливањево, пласманот итн. Што треба да направи денеска Блажевски за да оди понатака т.е. да плива повторно?
Чудо :D
Патем, ќе има ли од нашиов пренос, ги глеам балериниве од Чешка и од Кина.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Разбери ги,неспортска нација сме па се што е поврзано со спорт е досадно. Да беше собир на српски певаљки ова топ ќе беше.:D :D
Ако ОИ се досадни тогаш не знам...

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Чудо :D
Патем, ќе има ли од нашиов пренос, ги глеам балериниве од Чешка и од Кина.
Фала богу дека чудо, ама за да се реализира чудо во првите колку треба да биде за да се пласира, бла бла како оди тоа немам појма :D

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Фала богу дека чудо, ама за да се реализира чудо во првите колку треба да биде за да се пласира, бла бла како оди тоа немам појма :D
Не може, нема шанси да има толкав напредок од пливач кој не обезбедил и норма. Tреба да исплива под 4 минути... a тој се надева да го сруши нашиот рекорд, мислам 4:27 беше.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
400 мешано е најтешка дисциплина кај ја нашол баш таа... требало пеперутка да плива, македонска дисциплина е таа :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
400 мешано е најтешка дисциплина кај ја нашол баш таа... требало пеперутка да плива, македонска дисциплина е таа :)
Изгледа таму гледа најголема шанса да го собори рекордот на Маленко... оти веројатно таму бил послаб :)

Kajgana Shop

На врв Bottom