Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Браво Бразил.Ќе гледам уште бразилски газиња.:cool:

Кореја цело време држеше ритам против Русија и во клучни мигови им заблеска голманката.Во последната секунда ми се виде пробивање од русинките.

R

Rigel Kent

Гостин
Браво Бразил.Ќе гледам уште бразилски газиња.:cool:

Кореја цело време држеше ритам против Русија и во клучни мигови им заблеска голманката.Во последната секунда ми се виде пробивање од русинките.
Mene penal mi se vide :icon_lol:.Inaku celosna utka na Trefilov so taktikata.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Mene penal mi se vide :icon_lol:.Inaku celosna utka na Trefilov so taktikata.
Трефилов не греши му дојде времето да го менува овој состав да внесе побрзи играчи, мина времето на овој состав. Корејките на брзина победија.

Инаку Кина се одлепи со четири злата.

R

Rigel Kent

Гостин
Трефилов не греши му дојде времето да го менува овој состав да внесе побрзи играчи, мина времето на овој состав. Корејките на брзина победија.

Инаку Кина се одлепи со четири злата.
Vo toa si vo pravo treba poveke brzi igraci da vnese.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Мака ми е за русинките, ќе се пакува Гончарова :( . Овие Бразил многу среќа имаат у одбојка, и мажите и жените ..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
L

Löwe

Гостин
Мака ми е за русинките, ќе се пакува Гончарова :( . Овие Бразил многу среќа имаат у одбојка, и мажите и жените ..
За каква црна среќа зборуваш бе, цел поен и поклонија на Русија. Цела топка беше во теренот и се огласија дека е аут, па наместо 13-9 во петтиот сет, беше 12-10 за Бразилките.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
За каква црна среќа зборуваш бе, цел поен и поклонија на Русија. Цела топка беше во теренот и се огласија дека е аут, па наместо 13-9 во петтиот сет, беше 12-10 за Бразилките.
Превид беше тоа голем на судиите, ама и ти не се фаќај за ова како стиснат влав. И со 15-9 да го освоија петтиот сет, мене ист ќе ми беше постот. Два убедливи порази претрпеа во групите, а се провлекоа во 1/4 финалната завршница благодарение на две тесни победи во 5 сета против Турција и Кина, кои се барем за 1 класа под нив во квалитет.

За тоа и денес русинките ги сметав за фаворитки и мислев дека ќе победат, но 5иот сет пак им беше среќен на бразилките.

А

Анноун

Гостин
e многу ми е мило вака у два колективни спорта што отпаднаа Русиве у рок од 10 минути . Како ме изнервираа судиите на одбојката со поклон поенот :mad: На крајот сепак правдата на виделина - го примија !

R

Rigel Kent

Гостин
Ivan Ukov ne mozese maicata da ja najde i na kraj presokna 2.33 :icon_lol:
--- надополнето: 7 август 2012 во 21:21 ---
Na skok vo visocina ostaa Ukhov od Rusija i Kynard od SAD
--- надополнето: 7 август 2012 во 21:29 ---
Ukhov preskokna 2.36:vozbud::vozbud:
--- надополнето: 7 август 2012 во 21:30 ---
Non stop gi menuva maicite :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Crn den za Rusija , eliminirani vo odbojka i rakomet vo zenska konkurencija.

PS.Dardanija slavi .
Ама кажи од кого изгубија :icon_lol:
Не ја гледав утакмицата ама досега шо ги гледав на олимпијадава заслужуваат медал, поштено ги плеснаја сите појаки европски репрезентации. Со Норвешка ќе биде тешко ама веќе еднаш добро изиграја со нив во групата 27-27 али гнаси се тие и без игра победуваат, како денеска со Бразил.

Инаку уште едно злато денеска за Кореја и тоа во борење :eek: дури и да се чуди човек на коку спортови се прошириле, вложиле, тренирале и еве сега резултати.

Медалите засега им се 12-5-6, а во Пекинг имаја 13-10-8 така да очекувам тука да постават нов рекорд :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom