El 'Borracho
Riot Maker
- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 822
- Поени од реакции
- 238
Луѓе како нив ретко дека се способни за друга работа..... да се живи и здрави исклучоците...Наоѓаш работа, и бап! Suddenly u're not a Сељак.
Луѓе како нив ретко дека се способни за друга работа..... да се живи и здрави исклучоците...Наоѓаш работа, и бап! Suddenly u're not a Сељак.
E ебате стереотипниот човек. Како може да помислиш на ова воошто, како тие да не се луѓе.Луѓе како нив ретко дека се способни за друга работа..... да се живи и здрави исклучоците
даХ!E ебате стереотипниот човек. Како може да помислиш на ова воошто, како тие да не се луѓе.
значи.... не е способен да биде келнер:smir:Келнер може да биде секој, на кој егото не му е на облаците.
Од каде знаеше бре? Ама не полагав, ќе полагам. Сериозно, темата за матура ми е хип хоп (во Америка, but still). И близу е доволно.:wink:Со Смилен си го збркал.
Али незнам, могуке е. Стрит Денца прашај ја, она матура полагаше на таа тематика, сигурно знае...
Think twice.. Пеше или Легијата? :wink:Сите од Легија го презираат Слаткар а Џака гостин на концерт му беше... превара
Никој од Легија нема проблем со Слаткар, оти викате така?! Цела легија се најде на спотот Жолта Штампа......Think twice.. Пеше или Легијата? :wink:
И зошто одеднаш сите се контра Џака?
Дисто беше пред 5-6 години.... Пеше уште беше во NRG clan тогаш....Куз ..сево ова со проблеми за пеше и слаткар ..изгледа заради дисот на пеше против слаткар ..заради тоа излеа вели дека го презираат ..
незнам ...
нема врска брат, пошто тие тогаш имале по 17-18 години и не знаеле како стојат работите во музичката индустрија. Сега никогаш нема да се случи тие двајца пак да се скараат бидејќи можи да има жртви само заради една посрана песналошите работи не се забораваат ...
И Слаткар отиде кај Ј.Ј., остана во Токсикологија и пак беше плукан :wink:dzaka i vo avalon da pojdi nema da ja napusti legijata moe mislejne > 1L
Why comment? :nesum:ТАПА СЕЕЕЕЕЕ!
Ако тоа е рап јас сум Chuck Norris!