Леб, домат и сирење

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.726
Поени од реакции
22.711
Летно време поубаво од тоа јадење здравје...

омлет^^

There are no stupid questions, just stupid people.
Член од
19 јуни 2011
Мислења
198
Поени од реакции
38
дефинитивно, со добро сирење и може и цел леб да се изеде :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Леб, домат, сирење, вистинско задоволство. Лично јас не можам да одолеам на оваа прекрасна комбинација

Член од
28 јуни 2011
Мислења
52
Поени од реакции
5
Најубаво јадење. Супер комбинација.

Член од
20 јануари 2011
Мислења
52
Поени од реакции
40
Топло лебче, уф уф .. најубаво нешто, ммм. : D

• Tαммι •

Гостин
Мх мх мх ...нешто најубаво....сега ми се пријаде, одам одма да си подзамезам малце :D

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Ја уз тоа би стегнал винце или пивце, а не е лошо и по некоја пршутка да се најде :cautious:

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Па не е лошо, ама ако нема дома кој да иде до продавница....
:ROFLMAO: Винце кај мене има, а пршута не, ако не ќе си сецнам од шунковата саламка. Аииииииииии ми текнаааааааа тоа сиренцето нафора со ориганце ќе си го напраам, а и маслиново масло имам и еве се полигавив :p

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
:ROFLMAO: Винце кај мене има, а пршута не, ако не ќе си сецнам од шунковата саламка. Аииииииииии ми текнаааааааа тоа сиренцето на фора со ориганце ќе си го напраам, а и маслиново масло имам и еве се полигавив :p
Да не планираш сега сето тоа да го правиш.. одма ти доаѓам на гости, за тебе ке те најдам кај и да си, како ми се пријаде сега леле леле...Не ми се исплатеше да ја барам тамми она само леб сирење и домат нудеше, ама твоево е доста примамливо :D Пиши ми ја твојата адреса у порака и за неколку минутки ке ти ѕвонам на врата :p

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Да не планираш сега сето тоа да го правиш.. одма ти доаѓам на гости, за тебе ке те најдам кај и да си, како ми се пријаде сега леле леле...Не ми се исплатеше да ја барам тамми она само леб сирење и домат нудеше, ама твоево е доста примамливо :D Пиши ми ја твојата адреса у порака и за неколку минутки ке ти ѕвонам на врата :p
хахахахахаха за сега е касно, кој ќе го симнува лепчето, саламчето и сиренцето од салцево после? :ROFLMAO: Можеби утре (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom