Нека ти е на здравјеМх мх мх ...нешто најубаво....сега ми се пријаде, одам одма да си подзамезам малце
Повели ако си заНека ти е на здравје
Ај одма би дошла, уште да знам каде треба супер би билоПовели ако си за
Па не е лошо, ама ако нема дома кој да иде до продавница....Ја уз тоа би стегнал винце или пивце, а не е лошо и по некоја пршутка да се најде
Винце кај мене има, а пршута не, ако не ќе си сецнам од шунковата саламка. Аииииииииии ми текнаааааааа тоа сиренцето нафора со ориганце ќе си го напраам, а и маслиново масло имам и еве се полигавив :pПа не е лошо, ама ако нема дома кој да иде до продавница....
Да не планираш сега сето тоа да го правиш.. одма ти доаѓам на гости, за тебе ке те најдам кај и да си, како ми се пријаде сега леле леле...Не ми се исплатеше да ја барам тамми она само леб сирење и домат нудеше, ама твоево е доста примамливо Пиши ми ја твојата адреса у порака и за неколку минутки ке ти ѕвонам на врата :pВинце кај мене има, а пршута не, ако не ќе си сецнам од шунковата саламка. Аииииииииии ми текнаааааааа тоа сиренцето на фора со ориганце ќе си го напраам, а и маслиново масло имам и еве се полигавив :p
хахахахахаха за сега е касно, кој ќе го симнува лепчето, саламчето и сиренцето од салцево после? Можеби утреДа не планираш сега сето тоа да го правиш.. одма ти доаѓам на гости, за тебе ке те најдам кај и да си, како ми се пријаде сега леле леле...Не ми се исплатеше да ја барам тамми она само леб сирење и домат нудеше, ама твоево е доста примамливо Пиши ми ја твојата адреса у порака и за неколку минутки ке ти ѕвонам на врата :p