Латас, Вечер, Сител - 3-те десни раце на србите

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Ти брате што сакаш бе? да не сакаш да навива за косоварите... ај не ме смеј жити све... србофил бил... па ок...бље тоа него албанофил...
и дај престаните више да изигравате окупирани напатени души... јајцава почнаа дами пукаат од вас
 

efendi

Трпение Спасение
Член од
20 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
Kosancican venec, Branislav Nusik !!! Glejte da vidite shto se deshava u pretstavata!!!
 
Член од
27 февруари 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
pa do koga so ovie naconalisticki temi ke se zamarate zarem ne gledate malku okolu vas da vidite vo kakva drzava ziveeme.Latas e gomno srpsko toa site go znaeme. no nemozam da go svatam TMRO sto mislis da postignes so ovi tvoji nacionalisticki propagandi pa ovaa drzava ne e samo na makedoncite i vo nea ne ziveta samo makedonci a kolku za da te podsetam deka vo oslobduvanjeto na makedonija ucestvuvale i drugi narodi pogledni go manifestot sto go napisal Goce Delcev.
 

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.654
Поени од реакции
5.338
Латас е десна рака на Ѕинго ништо повеќе..Вечер не е толку експониран весник
 
Член од
18 јануари 2008
Мислења
16
Поени од реакции
1
Абе незнам за македонците и за албанците но тоја Латас с'с неговите изказванија ми прави впечатление на човек с натрапливи мисли има мај нјакак'в психичен проблем(а може да е просто хитрец којто трупа дивиденти!?).....
 

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
لا شيء جديد. أمشٍ على طول ثم عرّج يمينا/ شمالاتعال معيИ овој јазик случајно да не се признава во Македонија?На темава и фали еден фин клуч.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.607
Поени од реакции
43.440
Kako prvo Dardania ne e samo Kosovo , tuku faka podaleku , pa i Skopje .
Megjutoa temata e lugjeto kako Latas , srbomanci , koi slusaat srpska muzika, navivaat za srpskata reprezentacija vo futbal , kosarka ... navivaat za Partizan i Xvezda , navivaat za Dzokovic ne deka e najdobar tuku zatoa sto e srbin ( ima eden so negova slika, MZT) , palenje americka ambasada samo zaradi toa sto se bombardira Srbija ... kolku se vakvite , i kolku ovoj moze da i sluzi na Makedonija ? Kolku bi mozel Latas na vestite da gi pcue srbite , koga treba da go pcue negoviot Sesel i Slobo ...
Znaci onie koi se pravat makedonci a umiraat za srbijanstvoto. I ne me sporeduvaj mene , posto jas sum albanec i normalno e da go sakam svojot narod ... no vasiot problem e poinakov

Па ради бомбардирањео на Србија свесен си колку Македонија го плати истиот цех а и Косово со оглед на Бегалската Криза , а што не ја спомнеш вашата телевизија Ера каде се пуштаа песни каде се пропагираше Карта на Голема Албанија ( каде имаше голем дел и од Македонија ) а у принцип истото да се реализира потребна ви е нова војна , па сеа види ти што е полошо , што некој е Србоман или некој што пропагира идеал кој би резултирал со нова војна , а тоа со навивањето , имало случаји коа луѓе со Италијански знамиња се шетаа низ парк коа освоја Италија светско , со шалови Милан кога освоија Лига на Шампиони и тн и тн така да исти случај ти е и со Ноле и со Ѕвезда и со Партизан така да не глеам ништо лошо во тоа , мене ме импресионираше моментот кога Турција изигра феноменално на Светското во Јапонија , беа трети а низ Скопјево Турците до секое Турско знаме имаа и македонско , кога вие истото ќе го направите , повеќе ве интересира признавањето на Косово отколку земјата во која живеете , да те потсетам Македонија се вика истата , со главен град Скопје .

И факт е дека со србите од сите народи на Балканов најдобро стоиме иако и кај нив и кај нас има исклучоци пред Се ради проблемот на двете Цркви ( што за мене е банално ) , ниту со грците го имаме тој однос ниту со бугарите ( ок со овие делумно , иако јазикот ни го сметаат за бугарски дијалект ) , и тоа не значи дека истите ние би умреле за србијанството , нема ништо лошо да почитуваш друг народ и запрашај се зошто истото егзистира меѓу овие два народа а зашто не постоело , не постои и нема да постои помеѓу македонците и албанците , а не постои ниту помеѓу албанците и црногорците , србите , грците ( со сите се граничите ) .
 
Член од
18 јануари 2008
Мислења
16
Поени од реакции
1
Бре,бре сега чакам само изстрадалата душа Zevsus да се обади тој милијат бил малтретиран в Б'лгарија чакаме го да се појави и пак да залае на ср'бски...
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.607
Поени од реакции
43.440
Ти цели народи ли почитуваш или само лугето, кои заслужаваат ? :toe:

Зар сакаш да почитувам некој кој плука на мој народ и мој јазик , не ги мразам таквите , далеку од тоа , ги одјебавам , живеат неколку века уназад , али очекуваш да почитувам некој кој пропагира отцепување од на дел од земјава со Војна , или некој за кој Македонија е Грција или некој кој го смета нашиот јазик за нечиј дијалект , и пак не зборам за цела една глобала на народ , зборам за оние исклучоци кои стојат за горенаведениве работи . Познаваш човек кој би замижил на истово и би рекол без оглед на се јас таквите ги почитувам , не зезај .
Ти на мое место другачие би размислувал ?
 
Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
А дека си видел дека Србите те признават повеке от Бугарите или Грците ? Кое те кара да мислиш така ? :toe:
Лечи се манијак.
Убаво имаше еден пост. Кој ги ебе Бугарите, Србите, Грците и Албанците. Ако сакаат да прават бизнис, добро. Ако сакаат збратимување, роднински врски и што ти знам, чао пријатно. :helou:
 
Член од
8 ноември 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
A be koj si be ti nikoj i nisto. Sto kur vrska ima sto imat snimano pesni na srpski, i tose proeski peeshe na srbo-hrvatski a sto predvanik ili losh beshe zaradi toa?
Ma ajde so vakvi gluposti, vie albanonfili i nemate drugo nesto osven da drapate gluposti.
Srbomani ko sumadijci ste glupi :pos2:

И Тоше пееше на српски. Да не беше србоман Тоше? И Каролина... Шо ако пее Тарчуловска на српски? За тој пазар се песните.

Ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц........
Srbomani od kilometar smrdite na sumadijci :pos2:

neznam so im preci na bugarofilive ako nekoj makedonec pee na srpski?
Epa ti kako srboman ne sfakas deka na MAKEDONCITE im preci toa, bidejki odrodnici koi taguvaat po srbijanstvoto vo nezavisna Makedonija na svojot narod mu pejat pesni na tudj SRPSKI jazik. Toa e sramota ne videna.

Ako doslo vreme zenata na Johan Tarculovski za pari da si go prodade makedonskoto dostoinstvo i da snima celi albumi so pesni na srpski jazik, ne znam sto da recam. Go izgnasi imeto na nejziniot soprug i pokaza deka se Srbomani, a ne Makedonci.

I ne go mesajte Tose ovde, Tose peese i na srpski i na hrvatski i na vlaski i na makedonski, no Tose po majka i tatko si bese Vlav, a ne Makedonec i ima golema razlika. Sramota e koga Makedonci kako Sonja Tarculovska si ja prodava cesta na svojot soprug i pee na srpski jazik vo nezavisna Makedonija :kesa:
 
Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.314
Поени од реакции
5.422
Oficialno kuckarot LATAS, nema da izleze na TV , otiden e da place kaj Sesel u HAG , aahhahaha
 
Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
I ne go mesajte Tose ovde, Tose peese i na srpski i na hrvatski i na vlaski i na makedonski, no Tose po majka i tatko si bese Vlav, a ne Makedonec i ima golema razlika. Sramota e koga Makedonci kako Sonja Tarculovska si ja prodava cesta na svojot soprug i pee na srpski jazik vo nezavisna Makedonija :kesa:
Ti be normalen si?????? Tose bese i ke bidit eden od najgolemite makedonski patrioti, kolku toj sto ima napraveno za ovaa drzava nema napraveno nikoj vo poslednite 50 godini!!!! i zato ne kazuvaj vlav ova ona deka kolku za informacija vlasite se golemi patrioti koi se pokazale niz godinite!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom