Ламбе Алабакоски

Член од
26 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
12
А тие дебилите (единственото име прилагодено за нив) да беа добри и пристојни нема да се облекуваа УЖАСНО и нивните фанови да не личат на луѓе со долги неисчешлани коси, цели во црно и мартинки што одвратно изгледаат.

Ламбе не е богат за татко да му плаќа..си има талент, има убав глас, има убавина и шарм, пристојно изгледа. Може незнае да се изразува убаво ама префин е секогаш со фановите...затоа и го сакаат.
секој си има свој стил и каков и да е мислам дека не си ти таа што треба да го коментира...ако некој сака црно ке си носи црно без разлика дали тебе тоа ти се свиѓа или не! и мислам дека тоа што го зборуваш дека луѓето што носат мартинки и црно итн се дебили не е за тука зш можеби некого вреѓаш со тие коментари (иако тој некој не би се замарал со "модните критики" на некоја КРАЛИЦА НА ШЉОКИЦИТЕ!!! ) али ипак форумов ваљда не е напраен за луѓето да се вреѓаат преку него...а ламбе верувај дека е богат знам од сигурни извори и дека татичко му обезбеди победа на М2

Не ми е јасно што бара темава за човеков во мода и убавина :nesvest:
:pos2: до сеа и јас тоа пробував да сфатам (и не ми успеа) :wink:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167

Мислам што има поужасно од ова молим ти се :pos: од шишка до кошуљка :pos:
И глеам нешо наслов од песна негова..."Сакам да те ах"... Бог да чува, само коа ќе се сетам колку добри песни имаше пред едно 10 тина години..... Штета, со вакви си пејачи и глупави песни со текстови за 13 годишњачки, ојме само во пропаст.
Стварно бе, мода и убавина??

Член од
26 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
12

Мислам што има поужасно од ова молим ти се :pos: од шишка до кошуљка :pos:
И глеам нешо наслов од песна негова..."Сакам да те ах"... Бог да чува, само коа ќе се сетам колку добри песни имаше пред едно 10 тина години..... Штета, со вакви си пејачи и глупави песни со текстови за 13 годишњачки, ојме само во пропаст.
Стварно бе, мода и убавина??
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: лелеее кошулава му е крај :kesa: ... :tapp:

M

M del Mar

Гостин
:pos2: до сеа и јас тоа пробував да сфатам (и не ми успеа) :wink:
Типов нема никаква допирна точка со убавината и модата,а со самото тоа што ке се коментира неговиот изглед апсурно е...ако отвараме тема за секој поединец во мода и убавина за изгледот и во музика за музиката што ја прави ќе биде каша попара:nesvest:

Член од
26 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
12
Типов нема никаква допирна точка со убавината и модата,а со самото тоа што ке се коментира неговиот изглед апсурно е...ако отвараме тема за секој поединец во мода и убавина за изгледот и во музика за музиката што ја прави ќе биде каша попара:nesvest:
ете и во самата слика се гледа неговата убавина и осетот за мода :pos: леле лелее уште не можам да прекинам да се смеам од кога ја видов сликава :pos2:
поздрав фејсбук пријателке :salut: :)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Лелеее кога се појави како бешееее.....:nesvest: Сега демек нешто поарен ама пак не го бива, а за пеење ок е.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Jaс си го сакам Ламе и точка.

Песните му се од убај,а за мода и убавина .. модата од ден за ден се менвит,а да не прајме муабет од година во година.
Ова е исто ко сеа да фатиме да ги коментираме XXL или Ребека со нејзинине перики во 1999/2000 година.
Се менвит модата,тоа беше на времето модерно да речам,сега е смешно и глупо.

Сеа Ламбе го иам на неколку пати потрефено на ТВ убо е облечен,не е моден промашај..ама,за некоја година можда и ќе се смејме како можел така да се облечи..:toe:

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Ламбе Алабаковски хуманист на годината
среда, 17 февруари 2010

Ламбе Алабаковски е избран за хуманист на годината поради своите хумани активности во 2009 година

Како што соопшти М2 Продукција, Алабаковски е долгогодишен и активен член на хумантарната организација „Милостивиот Самарјанин“.
Минатиот викенд на свеченото доделување на наградите во Битола, претседателот на здружението, митрополиотот Австралиски и Новозеландски г. Петар, на Ламбе и на останатите заслужни членови им додели благодарници за хуманите активности во 2009 година.

Ламбе одржа голем хуманитарен концерт во Универзалната сала во Скопје на 28 ноември 2009 година, а сите собрани средства од влезниците беа донирани за обнова на опожарениот Бигорски манастир „Св. Јован Крстител“.

Kajgana Shop

На врв Bottom