Кучиња скитници

Ваше мислење:

• Вкупно гласачи
    606
M

Mr.InF3ction

Гостин
Ако го мислиш најдоброто тогаш би избрал ...... да се убијат?!
Е*ати најдоброто!!!! Ај има луѓе на кои животот им е тапа , ај нив исто ќе ги убиеме, сакаш??? Најдобро ќе им биде , нема да се мачат.
Ах бееееее. Остајте ги животинките да ЖИВЕАТ.Што се они криви што се родени како џукелчиња , а не некое расно кое ќе се излежава дома по кревети и ќе јаде секој ден месо?:nerv::nerv::nerv:
добро бе смири се ... испи чаша ладна вода ... не ги убиавам јас....и не сакам да умрат но ај ете дај решение? само ќе ги пуштиш на улица? да напааѓаат луѓе од глад? како што има во скопје подоле од МОН ... има како еден тунел и пуно кучиња и секогаш ме бркаат :tapp: а тоа башка што се плашам од кучиња:kesa:

Едит: да имав пари би платил колку треба за да се направи нешто како парк или не знам некое место за да живаеат „здраво„ но кога нема :toe:

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
добро бе смири се ... испи чаша ладна вода ... не ги убиавам јас....и не сакам да умрат но ај ете дај решение? само ќе ги пуштиш на улица? да напааѓаат луѓе од глад? како што има во скопје подоле од МОН ... има како еден тунел и пуно кучиња и секогаш ме бркаат :tapp: а тоа башка што се плашам од кучиња:kesa:
Јас сум со особа која се плаши од кучиња.Тука нема срам.А од ГЛАД куче не напаѓа дооох!!!Едноставно решение - КАСТРИРАЊЕ ВО ВАРДАРИШТЕ , СТАВАЊЕ ВАКЦИНИ ПРОТИВ БЕСНИЛО , ТЕТАНУС и етц И ПУШТАЊЕ НА УЛИЦА.
А инаку чаша ладна вода не ми треба.Сум зела огомен број на кучиња и мачиња од улица и СИТЕ сум ги вдомила.Па сега ти види!!!:nerv:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Јас сум со особа која се плаши од кучиња.Тука нема срам.А од ГЛАД куче не напаѓа дооох!!!Едноставно решение - КАСТРИРАЊЕ ВО ВАРДАРИШТЕ , СТАВАЊЕ ВАКЦИНИ ПРОТИВ БЕСНИЛО , ТЕТАНУС и етц И ПУШТАЊЕ НА УЛИЦА.
А инаку чаша ладна вода не ми треба.Сум зела огомен број на кучиња и мачиња од улица и СИТЕ сум ги вдомила.Па сега ти види!!!:nerv:
па за вакцини треба пари .. треба луѓе да се онранизираат итн итн тоа кошта пари.. и сега владата нема пари . и вака по лесно решение :toe:

СЕ ПАШАМ ОД КУЧИЊА И НЕ СЕ СРАМАМ КОГА КЕ ГИ ВИДАМ ИМАМ ГРЧЕВИ ВО ЈА*ЦАТА

Самара Морган

Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
па за вакцини треба пари .. треба луѓе да се онранизираат итн итн тоа кошта пари.. и сега владата нема пари . и вака по лесно решение :toe:
Во Вардариште вакцинирањето нивно е БЕСПЛАТНО:tapp:
Толку од информативноста:smir:
А јас што мислиш во која организација сум????За кој ѓавол се расправам?!

M

Mr.InF3ction

Гостин
Во Вардариште вакцинирањето нивно е БЕСПЛАТНО:tapp:
Толку од информативноста:smir:
А јас што мислиш во која организација сум????За кој ѓавол се расправам?!
знаеш штоо..ти си во право јас грешам... хеппи?јбг пет часот почнав блури да гледам ..
па ако се бесплатни зш не ги носат?

Самара Морган

Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
знаеш штоо..ти си во право јас грешам... хеппи?јбг пет часот почнав блури да гледам ..
па ако се бесплатни зш не ги носат?
Затоа што многу малку луѓе се информирани и затоа што мислат дека тоа е всушност ВЕТЕРИНАРНА станица , а не е.Идиоти :tapp:
А самата наша организација зема кучиња и мачиња од улица и ги вдомува.Јас како член на една најобична организација имам вдомено преку 30 животинки.Дома имам куче најдено така и го чувам веќе 2 години затоа што неможев да се разделам.И маче мало си најдов и сега ене го спие кај мене на перница.Заслужуваат и тие нормален живот , како и секоја жива особа.:smir:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Затоа што многу малку луѓе се информирани и затоа што мислат дека тоа е всушност ВЕТЕРИНАРНА станица , а не е.Идиоти :tapp:
А самата наша организација зема кучиња и мачиња од улица и ги вдомува.Јас како член на една најобична организација имам вдомено преку 30 животинки.Дома имам куче најдено така и го чувам веќе 2 години затоа што неможев да се разделам.И маче мало си најдов и сега ене го спие кај мене на перница.Заслужуваат и тие нормален живот , како и секоја жива особа.:smir:
секоја чест.... би сакал да имам дома маче .. а за куче тешко:kesa:

Самара Морган

Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
секоја чест.... би сакал да имам дома маче .. а за куче тешко:kesa:
Барем за тоа е лесно.Можам да ти го дадам јас ова , и онака моментално барам дом за него.Ако си заинтересиран , повели по ПП:smir:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Барем за тоа е лесно.Можам да ти го дадам јас ова , и онака моментално барам дом за него.Ако си заинтересиран , повели по ПП:smir:
треба долг разговор( карање) со родителите ... ако ги убедам не по пп туку со хеликоптер доаѓам да ја земам

Самара Морган

Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
треба долг разговор( карање) со родителите ... ако ги убедам не по пп туку со хеликоптер доаѓам да ја земам
Мачката не бега никаде и онака е згрижена одлично.А што се однесува за доаѓање со хеликоптер , тоа можам јас да ти го исполнам.Зашто организација , како организација , сака да види во какви услови се дава животинче.Не е само да се даде , не би сакале тој некој да го пушти на улица.Тоа е целата работа:smir:

M

Mr.InF3ction

Гостин
јбг за сешто имаш одговор Гррррррррр

Самара Морган

Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
јбг за сешто имаш одговор Гррррррррр
Имам , затоа што ако ги најдеш сите мислења од мене,ќе налеташ на психоанализи , на психологија(моја страст) на заштита на животни...
Само чекам да соберам доволно пари и Вардариште ќе биде чиста 0 за мене.А за мачето , ќе ме информираш:smir:

M

Mr.InF3ction

Гостин
искрено од овој ебан компјутер .. јас заборавам да јадам па не знам за мачето...психологија хммм ај јебига отидовме оф топик :smir:

mrz

Член од
2 јуни 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
Просто и едноставно... тие што се болни и не може да се излечат е дури и подобро да се успијат (сериозно се успиваат ПРВО, после се става lethal injection) тие што се здрави нема зошто да се успијат не прават апсолутно ништо лошо. Тоа што некој не може да гледа животни поради неважни причини не е проблем на никој друг освен на нив самите

P

Princ

Гостин
Инфекција и Морган, ако продолжите со меѓусебни муабети на јавен форум ќе морам да ве замолам да си симнете мсн и да ве банирам од тема.

Kajgana Shop

На врв Bottom