fraerka?fujjjj
Da odgovoram na prasanjeto na leandra.
Da, gi imam site nejzini poraki za sreka ili za zal?!I iskreno od so sum tolku gneven mi se ide site da vi gi pustam ta da vidite sto "fraerka" e pizdava.Sega za sega ne e bitno dali se kon mene pisuvani,i ne stanuva zbor tuka za davanje,stanuva zbor za da mi go kazete vaseto mislenje sto e ovaa?Eve ti leandra kazi mi,eve i tvoeto mislenje me interesira bez mnogu filozofiranje da mi kazes sto e?Fraerka?
Gledam ima i drugi interesni postovi pa postepeno ke odgovaram i na drugive....
--- надополнето ---
--- надополнето ---
--- надополнето ---
--- надополнето ---
Znaci granicata od fraerka do kurva e vo uspesnosta na krienjeto?Abe nema vrska,ja znaele ili ne ja znaele vakva osoba za mene e kurva,daj razubedete me,demantirajte me ako ne sum vo pravo.Gledam pretezno ste pomladi forumasi.No samo edno ke vi recam.Aj zamislete si ja ovaa za sopruga vasa,ili zamislete se vie deka ste vakva sopruga.Eve predizvik i za dvata pola.Aj zamislete i kazete sto bi bila?
Kako prvo zdravo na site,bev otsuten nekolku dena od zemjava i eve sega citam i gledam deka temava na momenti malku i zabegala,iako jasno i precizno objasniv i pobarav mislenje za osobata koja ja opisav i toa dosta detalno,da mi kazete sto e,kurva ili fraerka,deka taa se tesi deka bila primer vo familijata i ne bila nikako kurva sto duri na momenti i mene i nekoi drugi ne ubedi vo toa,ama da ne se zalazuvame i da ne treseme zeleni,ovaa e definitivno kurva jas mislam,a vie?Ги имаш и пораките нејзини? Кон тебе се пишувани? Или тебе не ти дала
Da odgovoram na prasanjeto na leandra.
Da, gi imam site nejzini poraki za sreka ili za zal?!I iskreno od so sum tolku gneven mi se ide site da vi gi pustam ta da vidite sto "fraerka" e pizdava.Sega za sega ne e bitno dali se kon mene pisuvani,i ne stanuva zbor tuka za davanje,stanuva zbor za da mi go kazete vaseto mislenje sto e ovaa?Eve ti leandra kazi mi,eve i tvoeto mislenje me interesira bez mnogu filozofiranje da mi kazes sto e?Fraerka?
Gledam ima i drugi interesni postovi pa postepeno ke odgovaram i na drugive....
--- надополнето ---
POTPIS za postov,ta ne fraerki ova ona...Ако е љубов нема да се ебе со секој втор ... Ќе си остане со тој што го сака
--- надополнето ---
Mozebi nekogas vo zivotot se pojavi i tret/a ,se slucuva i toa,padne nekogas covek vo iskusenie,no vlezes li vo toj triagolnik treba i da znaes kako da izlezes,so doblest,a ne denes ke se ebam so tebe e utre nejkam veke,a zosto?Epa vcera mi se ebese utre ne mi se ebe,a kurvava za koja vi zboruvam iznajde duri pokraj mnogute glupi pricini i deka mu bil mal na toj so ja ebel,zamislete,tipicen primer za kurva,aren i bil so godini i sega odednas mal.Pa barem da trae da si ja zatne muckata,i da gleda poleka da se ottrgne od toj triagolnik ako veke se pokajala,taa uste i silna!!!!Fraerka i pol a?Abe idi begajЗа љубов се потребни двајца, или повеќе
--- надополнето ---
Ima mnogu vistina i vo ova,ama sto ako stvarno e kurva a nema cuvstvo za toa?A inaku da vo pravo si i go potpisuvam postov,ako samata ne se oseka kurva dzabe e se....Што една жена ја прави курва?
Сопственото чуство, останатото е само тенденциозна и љубоморна констатација на надворешниот свет, кој никогаш не допрел до таа жена.
--- надополнето ---
Aaaaaaaa,znaci sega koga bi ja raskazal jas ovaa na site,i koga bi doznale deka se "treska" i so drug osven so maz i,koga bi ja razbrale i rodnini i prijateli i kolegi pa i deca znaci togas ke bide kurva?Eeeeee fala za idejava,ke se potrudam da ja doznaat...Жената не сака до себе партнер кој е ебач или фраер или најстрашно, опасен за околината. Таа во партнерот бара сигурност. Тие што ги опиша, и кај жените се само... секс-објекти.
Курва е онаа која ја знаат сите. Фраерка е онаа која не ја знае никој.
Znaci granicata od fraerka do kurva e vo uspesnosta na krienjeto?Abe nema vrska,ja znaele ili ne ja znaele vakva osoba za mene e kurva,daj razubedete me,demantirajte me ako ne sum vo pravo.Gledam pretezno ste pomladi forumasi.No samo edno ke vi recam.Aj zamislete si ja ovaa za sopruga vasa,ili zamislete se vie deka ste vakva sopruga.Eve predizvik i za dvata pola.Aj zamislete i kazete sto bi bila?