- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.993
- Поени од реакции
- 74.134
Мора да се знаат вакви работиБраво бе царе.
Срамота е дечко од друг град да ви кажуе за ситуацију на Кумановски спорт. И да, за Милано никад не би навиваја. Тој не е Кумановски клуб, тој е албански клуб у Куманово. ФК Куманово, за жал, више не постои, Милано боли ме кур у коју лигу е, што е до мене можев да се обесив одма на плоштад.
Посебно браво за тија србомани што ги спомна, палив се на Звезду и Партизана, а они стварно не знаев ни 3 играча од тија тимови.
Мош су мал број Кумани, ама од нешто мора да се почне, нели?
До с'г не сам бија дел од групу, ама планирам, ако имам повише време, нормално, овуј годину да се активирам, барем за утакмице што ќе се играв у нашу салу.
Искрено иако како две навивачки групи (Комити и Кумани) не стоиме нешто многу добро, но ги респектирам твоите сограѓани само затоа што го одбраа Куманово наместо Српски тимови...
Бтв Кумани навиваат и на мал фудбал и сезонава имаа добри изданија
Само во македонија и особено во Куманово може да се случи граѓаните на една земја да навиваат за друга репрезентација
. Кумани од лани се вратија во право светло, па ете ви шанса а од оваа година и сите љубители на ракомет и кошарка ќе можат да проследат прволигашки утакмици (за кошарка не сум сигурен, пошто знам дека завршија втори или трети...).