- Член од
- 6 септември 2005
- Мислења
- 34
- Поени од реакции
- 4
A, be lugje ... kolku sto mozev da vidam ovde na forumov nema skoro nisto za KUMANOVO .... ajjjjjj majkata, zasto taka?
Imaat li Kumanovci internet "po doma"?
Vaka se "omilen lik" kaj i da se pojavat a i gi ima po Makedonijava nasekade, de doktorcinja po klinika, de asistenti na fakulteti, de vamu de onamu ... ama na forumov ... tapa ...
Jas licno ubavo go znam gradot ... i ako podobro razmislam .. i ne e ni cudo sto gi nema ... "oni su mnogu arogantni i na njima ne im e dovoljno dobro da se furav na pisuvanje po forumi" ama sepak, mozebi ce se najde nekoj ne tolku aroganten da ne' udostoi so po nekoe zborce na tema: KUMANOVO, kumanovcani (a boga mi i kumanovcanki). Za poslednive eve jas ce kazam eden dobro poznat star vic:
Sedela kumanovcanka na balkon ... pod balkonot kumanovcanec ...
Toj: aj ma simni se dole malce ...
Taa: ne be ne se siminjam ...
Toj: aj ma simni se nisto nema da ti napravu
Taa: e, pa ako nisto nema d ami napravis ZASTO DA SE SIMNUJU
:poos: :poos: :poos:
Pozdrav do site od KUMANOVO
Imaat li Kumanovci internet "po doma"?
Vaka se "omilen lik" kaj i da se pojavat a i gi ima po Makedonijava nasekade, de doktorcinja po klinika, de asistenti na fakulteti, de vamu de onamu ... ama na forumov ... tapa ...
Jas licno ubavo go znam gradot ... i ako podobro razmislam .. i ne e ni cudo sto gi nema ... "oni su mnogu arogantni i na njima ne im e dovoljno dobro da se furav na pisuvanje po forumi" ama sepak, mozebi ce se najde nekoj ne tolku aroganten da ne' udostoi so po nekoe zborce na tema: KUMANOVO, kumanovcani (a boga mi i kumanovcanki). Za poslednive eve jas ce kazam eden dobro poznat star vic:
Sedela kumanovcanka na balkon ... pod balkonot kumanovcanec ...
Toj: aj ma simni se dole malce ...
Taa: ne be ne se siminjam ...
Toj: aj ma simni se nisto nema da ti napravu
Taa: e, pa ako nisto nema d ami napravis ZASTO DA SE SIMNUJU
:poos: :poos: :poos:
Pozdrav do site od KUMANOVO