Криминалци и криминални групи во МК

Член од
8 август 2013
Мислења
1.317
Поени од реакции
2.055
Калето од време сакаат преку Македонија да имаат контрола низ целиот Македонски полуостров(кој е прекрстен во балкански) ,а нашите бивши и сегашни корумпирани,лопови политичари не им одговарат тоа,Дуи требаше да бидит растурена и пола во шутка пикнати пред 2020 ,Зајко доби дозвола од калето,зошто не го направи тоа тој требит да положит сметка.
ДПМНЕ имат шанса грешката да ја поправит и учките сите во шутка.
Makedonski poluostrov :D

Ljupco Georgirvski bi go proglasil kako najinteligentiot covek shto ne e albanec a shto zhiveel vo Makedonija, i toa samo za edna recenica: "Vie imate historia, shto vazhi samo za vas". :D

Imajte ubav den

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.450
Da da pred da go pisuesh, znaev vo koj del ke se fatite :D

Ne treba objasnuvanje :D
Па искрено колку што ме држи меморијата јас до сега немам видено албанец научник, албанец виртуоз, албанец некој мега познат доктор, албанец уметник познат во светски рамки, но затоа имам видено албанец терорист, албанец припадник на ИСИС, албанец криминалец итн итн... Дали е случајно или не стварно не знам, ти кажи ми.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.317
Поени од реакции
2.055
Па искрено колку што ме држи меморијата јас до сега немам видено албанец научник, албанец виртуоз, албанец некој мега познат доктор, албанец уметник познат во светски рамки, но затоа имам видено албанец терорист, албанец припадник на ИСИС, албанец криминалец итн итн... Дали е случајно или не стварно не знам, ти кажи ми.
Ne veruam deka e slucajno, no zatoa veruem deka e namerno :D

21 vek sme, ima internet, google, chatgpt, vleguvaj prashaj i ke ja updejtirash memorijata :D

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.259
Поени од реакции
7.961
Eve jas che ti pomognam

a ako prebaruvam albanski nauchnik izlegivaat mizerni 7-8 rezultati

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.509
Поени од реакции
9.326
Makedonski poluostrov :D

Ljupco Georgirvski bi go proglasil kako najinteligentiot covek shto ne e albanec a shto zhiveel vo Makedonija, i toa samo za edna recenica: "Vie imate historia, shto vazhi samo za vas". :D

Imajte ubav den
само да те потсетам дека Љубчо едно време кога ти не беше роден водеше говори во стилот "Да ги потсетиме Македонците дека се директни наследници на античките Македонци".

Член од
22 јуни 2019
Мислења
241
Поени од реакции
858
само да те потсетам дека Љубчо едно време кога ти не беше роден водеше говори во стилот "Да ги потсетиме Македонците дека се директни наследници на античките Македонци".
Никогаш ама баш никогаш нема кажано за антички Македонци.Најди некое интервју па демантирај ме

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.509
Поени од реакции
9.326
Никогаш ама баш никогаш нема кажано за антички Македонци.Најди некое интервју па демантирај ме
повели

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
415
Поени од реакции
789
Ремзи Аземи, баран во Гвајакил, Еквадор по акцијата „Балкан“, е уапсен во име на Северна Македонија. Тоа е затоа што тој е обвинет дека бил соучесник на Грамоз Реџепи во шверцот на кокаин од Јужна Америка во Европа. Самиот Реџепи беше уапсен на 9 ноември во Истанбул, на сметка на албанската и италијанската правда.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво,
пред неколку дена за прв пат го видов Тата Миша од Охрид,интересен лик дали некој има повеќе информации за него?

Kajgana Shop

На врв Bottom