Криминалци и криминални групи во МК

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.785
Поени од реакции
4.329
Да видиме дали е ова за камуфлирање, ако бидат уапсени лица со иницијали А.К, Б.Л, М.С значи дека се уапсени луѓе на Шеваљ.
Nema nitu eden so ovie inicijali osven samiot Shevajl

Samo 7 od 16 uapseni

Член од
17 август 2011
Мислења
10.441
Поени од реакции
18.627
Некој тука се залета дека ја управувале државата :icon_lol: На крај завршија како што завршија, и политичар ко Спасовски е тој што ќе им пресуди. Се осети дека ова ќе се следи после убиствата, бидејки тоа беше знак дека им завршила политичката заштита.
Да видиме кој ќе бидат наредни кучиња на политичарите после избори.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.241
Поени од реакции
12.091
2 пати е тепан, еднаш скоро до смрт, го млатеа у Радио Тумба Тајто и компанија 2001-ва или 2002-ра. Ликов така си функционира, и нема тоа да се смени, се дур некој не го овери. Едноставно, не го боли цеф со кого ке се закачи, и какви последици ке има.
Ќе му дојди денот и него, лекот за таквите е таков и воопшто не е некој што не можи да е решен ако му се намерачат.

ahil

м-р
Член од
11 јули 2005
Мислења
636
Поени од реакции
623

Кога ќе ми текне на ова...:tapp::tapp:

Член од
14 септември 2010
Мислења
222
Поени од реакции
254
Нигде не пишува дека Шеваљ е уапсен, којзнае кои ги уапсиле, еден и во Шпанија го фатиле.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.063
Поени од реакции
68.070
Ке распишат потерница за Шеваљ. Наводно знаат дека е во Дубаи, не дека овој на инстаграм не става сториња од таму. :D

Член од
26 октомври 2023
Мислења
46
Поени од реакции
137
Ako moze za mene 5ka so * zasto vi kazav 4 dena unapred deka ke ima akcia :pos:
Mnogu ocajnicki poteg pred zaminuvanje za da se dobijat poeni.
Go butnavme vmro so prisluskuvani razgovori i sega istoto go pravat za da soberat poeni iako znaat deka ne e legalno i protiv ustavno.
Ne e bitno deloto dali ke padne ili ne bitno oliver ke kaze “mvr si ja zavrsi rabotata sega e na obvinitelstvo hahaha”

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.729
Поени од реакции
8.549
Ako moze za mene 5ka so * zasto vi kazav 4 dena unapred deka ke ima akcia :pos:
Mnogu ocajnicki poteg pred zaminuvanje za da se dobijat poeni.
Go butnavme vmro so prisluskuvani razgovori i sega istoto go pravat za da soberat poeni iako znaat deka ne e legalno i protiv ustavno.
Ne e bitno deloto dali ke padne ili ne bitno oliver ke kaze “mvr si ja zavrsi rabotata sega e na obvinitelstvo hahaha”
EVE od MENE 5KAAAAA

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.700
Поени од реакции
11.816
Како што соопшти вечерва министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, се работи за Ш.М. (46), Д.И. (50), Ф.Б. (45), Б.А. (44), Р.С. (41), С.А. (44), М.Ч. (27), С.С. (36), Ш.А. (27), Ш.Б.(20), Н.И. (44), Е.И. (25), Ф.С. (43), Ш.С. (40), М.Д. (41) и О.П. (43) .
Сите биле членови на меѓународна организирана криминална група, а ги предводел Ш.М. од село Грчец, заедно со веќе починатите О.Б. и Ј.К., од декември 2019 до март 2021 година, за што се обезбедени докази. Во овој период, групата организирала транспорт на 435 килограми кокаин во земјава од Бразил.
Тие се јаките мафијаши што државата ги пали па ги гаси кога ке се сменат интересите а у меѓувреме со одврзани раце најјаки сме

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
419
Поени од реакции
793
Како што соопшти вечерва министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, се работи за Ш.М. (46), Д.И. (50), Ф.Б. (45), Б.А. (44), Р.С. (41), С.А. (44), М.Ч. (27), С.С. (36), Ш.А. (27), Ш.Б.(20), Н.И. (44), Е.И. (25), Ф.С. (43), Ш.С. (40), М.Д. (41) и О.П. (43) .
Сите биле членови на меѓународна организирана криминална група, а ги предводел Ш.М. од село Грчец, заедно со веќе починатите О.Б. и Ј.К., од декември 2019 до март 2021 година, за што се обезбедени докази. Во овој период, групата организирала транспорт на 435 килограми кокаин во земјава од Бразил.
Едниот од иницицијаливе е Севдаир Азири, советник од Алијанса на Албанците во општина Шуто Оризари.

Член од
26 февруари 2020
Мислења
39
Поени од реакции
86
МВР денес во Грчец изгледа нашле само празни вреќи,немаат ништо запленето и никој не е уапсен.
Едниот од иницицијаливе е Севдаир Азири, советник од Алијанса на Албанците во општина Шуто Оризари.
Sead Slezovic,Muhamed Chajani,Oliver Petrov

Член од
22 август 2017
Мислења
42
Поени од реакции
82
Некој тука се залета дека ја управувале државата :icon_lol: На крај завршија како што завршија, и политичар ко Спасовски е тој што ќе им пресуди. Се осети дека ова ќе се следи после убиствата, бидејки тоа беше знак дека им завршила политичката заштита.
Да видиме кој ќе бидат наредни кучиња на политичарите после избори.
Kako so kaza nekoj
"Nikoj ne e posilen od drzavata!"

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.709
Поени од реакции
2.812
Нигде не пишува дека Шеваљ е уапсен, којзнае кои ги уапсиле, еден и во Шпанија го фатиле.

Kajgana Shop

На врв Bottom