Криминалци и криминални групи во МК

Член од
24 август 2017
Мислења
586
Поени од реакции
1.342
Во случајов што го спомна државата ги насочи сите ресурси за разбивање на Земунскиот клан затоа што кланот се дрзна да убие претседател.Нормално е при ваква ситуација.
На крај краева,ако државата во целост го контролирала криминалот како тоа Земунците се осмелија баш највисокото лице во државата да го убијат? Размисли малку.

Наведов неколку примери погоре за случаеви во СССР,Колумбија,Србија и Црна Гора.
Италија исто ти е типичен пример.

Не е самата држава или цела служба и полиција поврзана со ваквите криминални структури.Тоа се најчесто поединци кои работат во државни инситуции.Тоа е она каде што треба да се направи разграничување.
Za da ti e pojasno srbija crnagora I MK se klasificirani kao "mafia state" vo prevod drzavnite strukturi imaat kontrola nad poveke od 70% od kriminalot sho ne e slucaj so Italia. Dvata klana vo CrnaGora ti se pod jaka zakrila kako edniot od Milo taka drugiot I od Vucic, kako nastanuva raskol megu ovie dvajca taka I toj eden klan se delit na dva za da go imas ova denes . Za zemunski imas milion dokazi na povrzanost I zastita od sluzbite, taka da I posle onoj na Albanec I Lukovic idet toj na Bojovic, posle vtoriot imas isto srajne so drugo ime. @punter se znam so vnukamu ako mislime na istiot :D taka da ti potvrduvam desavkata :)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.852
Поени од реакции
17.572
Za da ti e pojasno srbija crnagora I MK se klasificirani kao "mafia state" vo prevod drzavnite strukturi imaat kontrola nad poveke od 70% od kriminalot sho ne e slucaj so Italia. Dvata klana vo CrnaGora ti se pod jaka zakrila kako edniot od Milo taka drugiot I od Vucic, kako nastanuva raskol megu ovie dvajca taka I toj eden klan se delit na dva za da go imas ova denes . Za zemunski imas milion dokazi na povrzanost I zastita od sluzbite, taka da I posle onoj na Albanec I Lukovic idet toj na Bojovic, posle vtoriot imas isto srajne so drugo ime. @punter se znam so vnukamu ako mislime na istiot :D taka da ti potvrduvam desavkata :)
Не е Албанец, него прекарот му е албанец на Милорад Луковиќ.

Член од
24 август 2017
Мислења
586
Поени од реакции
1.342
Не е Албанец, него прекарот му е албанец на Милорад Луковиќ.
Abe ae :) , na Spt@r mislev ili Spasojevic zaedno so Lukovic, nego cenzura imat na shipt@r pa ojt vo auto albanec, ironicno neli ???? Sami se viket sipt@ri, janvo pretenzii imet sprema nas i sho kur ne ti a mene ovde mi e cenzuirano sipt@ri da go vikam, ebemte zalna Makedonijo

Член од
22 јуни 2019
Мислења
239
Поени од реакции
856
Распрашај се за водачите на Барон ќе видиш за што ти зборам. Не ги пипа закон нив не ги следи полиција зашто не смее. Имаат насегде врски. Едниот брат е криминалец другиот брат е политичар тој принцип е. Штекли каква заштита има? Никаква. Има згрешено на Барон како што сум слушнал
Си направи акаунт само за да тропаш глупости по форумов.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.752
Си направи акаунт само за да тропаш глупости по форумов.
Не знам конкретно за ликов, ама ги има со лопата да ги ринеш на темава што се дојдени со задача, или да ископаат информации за одредени личности/групи, или да испитаат што се знае за одредени личности/групи.

Член од
21 мај 2021
Мислења
790
Поени од реакции
1.659
Не знам конкретно за ликов, ама ги има со лопата да ги ринеш на темава што се дојдени со задача, или да ископаат информации за одредени личности/групи, или да испитаат што се знае за одредени личности/групи.
Што е најтрагично,повеќето го прават тоа на најможниот селски начин.Од километар ќе ги познаеш која им е намерата.
Автоматски споено мислење:

Останете на тоа "службите,службите".Крај ќе нема вака ако ги анализираме работите.

Последно уредено:
Член од
22 јуни 2019
Мислења
239
Поени од реакции
856
Ти паметни работи пишуваш мислиш. Само коментираш без да кажеш ништо ново а глумиш мафијозо
Де извади еден мој пост од овие 800 страни каде што глумам мафиаш или кај што ги величам или оправдувам

Член од
11 ноември 2023
Мислења
50
Поени од реакции
71
Де извади еден мој пост од овие 800 страни каде што глумам мафиаш или кај што ги величам или оправдувам
Така се понашаш немаш почит кон нов член. Мене темава ми е интересантна не реков дека јас сум криминалец или мафијозо.

Член од
30 декември 2014
Мислења
204
Поени од реакции
321
Na Kod kazaa deka otisocite gi nemalo vo makedonskata baza na mvr. Znaci ovoj ne moze da bide. Sigurno e stranec, verojatno od Kosovo

Kajgana Shop

На врв Bottom