Криминалци и криминални групи во МК

Член од
25 февруари 2020
Мислења
196
Поени од реакции
174
ako e taka kako sto razmisluvas gotovo prostile mu precekale go doma so baklava i caj.
Имаше мала доза на сарказам во одговорот
Муабетот ми е, чим си влегол во таа игра и ја играш 15-20 години
Пробуваат да те убијат, во трговски центар со камери,обезбедување,очевидци, те пукаат јавно и денски
Тоа значи дека ептен сакаат да те убијат !
Тогаш имаш неколку опции, го сечеш малиот прст и им го подаруваш во знак на извинување или им нудиш харикири,можеш и да бегаш се селиш.
Бараш тотално примирје, плаќаш, даваш територија, излегуваш од игра..
Или одиш во тотална војна, ол ин !
Ама не продолжуваш да одиш по теретани со надеж, дека ништо нема да ти се деси

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.523
Поени од реакции
9.394
Пробуваат да те убијат, во трговски центар со камери,обезбедување,очевидци, те пукаат јавно и денски
Тогаш имаш неколку опции, го сечеш малиот прст и им го подаруваш во знак на извинување или им нудиш харикири,можеш и да бегаш се селиш.
Porano ili pokasno ke go ubijat. Takov e toj biznis, retko koj dozivuva starost,

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.198
Поени од реакции
1.814
Ovie ja sakaat glavata na Rade po sekoja cena, izgleda ne se raboti za biznis ili dolgovi tuku za krvna odmazda, verojatno Rade e vmeshan vo ubistvoto na Oki, nema oprostuvanje.
Mislam deka prva prilika ke go ubijat...

Член од
25 февруари 2020
Мислења
196
Поени од реакции
174
Ovie ja sakaat glavata na Rade po sekoja cena, izgleda ne se raboti za biznis ili dolgovi tuku za krvna odmazda, verojatno Rade e vmeshan vo ubistvoto na Oki, nema oprostuvanje.
Mislam deka prva prilika ke go ubijat...
Тоа ми е поентата, ја играш таа игра повеќе од цел живот, те пукаат со намера да те убијат,во трговски со камери све...
А си продолжуваш да си одиш онака ноншалатно во теретана да си го стегаш гзот.
Ако веќе знам дека сакаат да ме ликвидираат а немам кај да бегам, немам опции за излез плаќам, ако немам екипа, или им влегувам сам.
Ако одам ќе повлечам со мене колку можам луѓе да ја напуштат земјава,заедно со мене, знаеќи дека и така и вака сум готов.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.198
Поени од реакции
1.814
Тоа ми е поентата, ја играш таа игра повеќе од цел живот, те пукаат со намера да те убијат,во трговски со камери све...
А си продолжуваш да си одиш онака ноншалатно во теретана да си го стегаш гзот.
Ако веќе знам дека сакаат да ме ликвидираат а немам кај да бегам, немам опции за излез плаќам, ако немам екипа, или им влегувам сам.
Ако одам ќе повлечам со мене колку можам луѓе да ја напуштат земјава,заедно со мене, знаеќи дека и така и вака сум готов.
Sigurno Rade bil svesen deka e na meta i se cuval, na snimkata se gleda kako Rade go zaprimetuva i go snima pukacot uste pred da trgne kon nego sumliv mu e. No vekje bese staven vo kafez koga bese na pola od eskalatorot nemase kaj da mrda... cudo e kako ostana ziv.

Член од
29 август 2023
Мислења
7
Поени од реакции
39
Тиктокот се покажа место каде што кримците ги открија сите ликови поврзани со подземје што и не е така лошо.
Овој Оливер каде што е во советник во кабинетот на Оли со потекло од ПП и веродостоен за собирање и притисок на гласачи во ПП.
Беше споменуван како можен наследник за директорското место на АНБ ама бидејќи премногу рекетира казина и клубови,влијателен е во областа на сообраќајот(ги држи сите началници)и НАЈБИТНОТО го има последниот збор за дозволите за оружје и слично т.е преку него сите што не требаше и требаше(преку ред) земаа оружје со кеширање од 500 до 2000 евра тарифа,ама се ќе му се удри од глава
Ако ви треба дозвола контактирајте го

Screenshot_20231101_064744_TikTok.jpg

Член од
25 октомври 2013
Мислења
193
Поени од реакции
303
Од каде и како му е добиен прекарот "Штекли" ако знае некој да каже. Што пиздарија има направено ?

Член од
25 октомври 2023
Мислења
21
Поени од реакции
36
Samo kaj Makedonci poraz se smeta za hrabrost I dobiva slava. Toa e od nemok I slabodusnost. Vo vakviot zivot treba da se ubiva na dolg rok I toa so Albanci, a ne da imas obezbeduvanje da bides kruska za kursumi I da cekas nekoj drug Albanec da ja svrsi rabotata da se ubijat megu sebe. Komentarite stojat ke vidite deka vo ovaa liga na kriminalci ima dozivotna robija, krvna odmazda I grobista. Nema nisto drugo.

Член од
25 август 2023
Мислења
411
Поени од реакции
744
Samo kaj Makedonci poraz se smeta za hrabrost I dobiva slava. Toa e od nemok I slabodusnost. Vo vakviot zivot treba da se ubiva na dolg rok I toa so Albanci, a ne da imas obezbeduvanje da bides kruska za kursumi I da cekas nekoj drug Albanec da ja svrsi rabotata da se ubijat megu sebe. Komentarite stojat ke vidite deka vo ovaa liga na kriminalci ima dozivotna robija, krvna odmazda I grobista. Nema nisto drugo.
Abe druze pa samo kaj Albanci se smeta golemi mudonji se a ne iskacaat koga imaat problem podaleku od selo, Sevalj se krie vo nekoe selo picke si mater negdeka ili zivee skrien vo nekoja kuka vo Grcec momentalno, Makedonecot e prav Maz! Bil i sekogas ke bide, Albancite se kukavici vo dusa i zasekogas ke ostanat! Nie sme potomci na Aleksandar Makedonski, 1 nas e ednakov na 100 vasi

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.141
Поени од реакции
25.699
Decki mi trebaat pari nesto koj ima najgolemi sansi da go skinat u skoro vreme da zemam od nego lihva i da ne mora posle da mu gi vratam hehehe, vi teknuva? Mi treba nekoj so koeficient deka ke umre 1.15 ili pomalce, kec u kec 7+primeni kursumi. Ako moze i anketa da otvorime uste podobro. Samo seriozni odgovori so fakti ne rekla-kazala muabeti ako moze.

Член од
20 јуни 2022
Мислења
44
Поени од реакции
91
Раде е мафијаш кој нема дела и сакаат да биде во јавноста преку фејсбук но може да биде интелигентен и бестрашен за оваа работа ама нема праено ништо, и има јак грб зоран кичец
Автоматски споено мислење:

Кој ќе му помогне од овиее на Раде бе не играјте кур ќе му фрлиш едно петарде на овие низ нога немат даа знат кај да бегат

Attachments

Последно уредено:

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.185
Поени од реакции
8.923
Раде е мафијаш кој нема дела и сакаат да биде во јавноста преку фејсбук но може да биде интелигентен и бестрашен за оваа работа ама нема праено ништо, и има јак грб зоран кичец
Автоматски споено мислење:

Кој ќе му помогне од овиее на Раде бе не играјте кур ќе му фрлиш едно петарде на овие низ нога немат даа знат кај да бегат
Зоран има многу јако саатче од али експрес и снима шпански новели со љубовни триаголници. Се покажа со кичма чоекот.

Kajgana Shop

На врв Bottom