Криминалци и криминални групи во МК

Член од
5 септември 2021
Мислења
30
Поени од реакции
176
Некој дали знае повеќе за дечкото на Елена Ристеска? Се викал Оливер и он исто како Раде бил познат дилер по скопските дискотеки поврзан со полиција.
Демек жената негова ја мавнала Елена со парфем во интермецо дека Елена се плеткала со него и синот на Оливер ја снимил Елена како збори со татко му и како тропа глупости за мајкава.
Па Оливер ја терал Елена да смени изјава во полиција.

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
dojde vreme Rade da sedi so kopiljaci Kolumbo, kur se trese deca od 20godini sto moze tatko da im bide
Site se takvi, Filip Kobra bese isto dete, ovoj Kolumbo, naogja deca od disfunkcionalni semejstva gi filma so pari koli, teretana im se predstavuva kako najgolem drugar I gi tera da pukaat posle

Член од
14 септември 2010
Мислења
221
Поени од реакции
251
Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.625
Поени од реакции
2.709
Член од
25 октомври 2013
Мислења
193
Поени од реакции
303
Многу тепање имало во Идризово. До сега се немало случено ваков темелен претрес.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.760
Член од
26 октомври 2023
Мислења
46
Поени од реакции
137
Во врска со муабетите дека ова било аматерски може само да ви кажам дека долги години работев во безбедносните служби и вакво нешто изработено немало последниве 10 години во Македонија.
За да каже некој дека ова е аматерски прво треба да оди да пука во мета и да погоди 5 пати у црното хаха
После треба да размисли колку често се тресат возила од интервентна и дали е лесно да се шета со пиштол. И дали е едноставно и сигурно такво нешто да се изведе во најголем трговски центар?
На крај да разберете дека Раде е човек што се чува максимално-камери, блинди и рута дома до теретана и интермецо исклучиво кога Бапчо ќе му каже дека е сигурно и дека има 5 пратњи и тигри две единици на ќошот.
така да дечкото е нападнат на единственото и најризично место што докажува колку се решителни сторителите да го убијат.
Друга работа е што жртвата го познава сторителот и почнува да бега надоле затоа и овој притрчува. Во движење за <10 секунди време пука и сите истрели се во месо, а притоа нема колатерални жртви иако на ескалаторот има и други невини лица. го напушта теренот и не е уапсен, а нема ни да биде бидејќи носи маска и нема отпечатоци. Ова се е евидентирано на камери.
Во случајот со убиството во шиша имаа сторителите милион грешки и затоа и беа фатени и дознаени за брзо. Тој случај е решен.
Вистина е дека раде е во несвест и не го носи детето во болница туку го носи друг човек.
Сторителот тешко ќе се дознае бидејќи раде е во војна со еден од најголемите црногорски кланови на балканот и со локалните групи(другари на оки) во Скопје така да потенцијални сторители и повеќе од доволно…
За крај ќе ги замолам сите што коментираат општо за криминалот како тема и порок на денешницата да објаснат како стигнаа да ја читаат темава? Дали сама им се отвори или они ја отворија? И зашто ја отворија ако не ги интересира?
Се што пишав пред 3 дена денеска Код го кажале, само јас бев глуп, а сега ке стискате лајкови на снежана лупевска хаха
пишав дека “раде го приметил убиецот и почна да се спушта надоле”- некои тука правеа мајтап и кажуваа како сум бил будала, како можел да го познае и слично- за сега да слушнат на Код како сам го изјавил раде истото.
Исто пишав и дека извршителот е максимално професионален по моја анализа и некои се смееја и кажуваа од кладилница муабети прости рекла казала- сега погледнете го видеото на Код каде се гледа сторителот како иде надоле на есклаторот- се држи за лентата СО ТРЕНЕРКА, а не директно со прсти. Значи пиел кафе, пушел цигара, плакал со пари и ниеден отпечаток нема. Исто анализата нивна кажува и дека само мал дел од телото на жртвите било откриено за стрелање и биле во движење, а напагачот успеал да ги погоди прецизно и се работи за исклучителен стрелец. На крај ладнокрвно заминал од молот без да паничи или да бега.
И после пак комунална хигиена ќе кажува некој интернет телетабис дека сум бил хаха

Последно уредено:
Член од
16 јули 2023
Мислења
4
Поени од реакции
16
Се што пишав пред 3 дена денеска Код го кажале, само јас бев глуп, а сега ке стискате лајкови на снежана лупевска хаха
пишав дека “раде го приметил убиецот и почна да се спушта надоле”- некои тука правеа мајтап и кажуваа како сум бил будала, како можел да го познае и слично- за сега да слушнат на Код како сам го изјавил раде истото.
Исто пишав и дека извршителот е максимално професионален по моја анализа и некои се смееја и кажуваа од кладилница муабети прости рекла казала- сега погледнете го видеото на Код каде се гледа сторителот како иде надоле на есклаторот- се држи за лентата СО ТРЕНЕРКА, а не директно со прсти. Значи пиел кафе, пушел цигара, плакал со пари и ниеден отпечаток нема. Исто анализата нивна кажува и дека само мал дел од телото на жртвите било откриено и биле во движење, а напагачот успеал да ги погоди прецизно и се работи за исклуцителен стрелец. На крај ладнокрвно заминал од молот без да паничи или да бега.
И после пак комунална хигиена ке кажува некој интернет телетабис дека сум бил хаха

Работата е тоа што поголемиот дел од форумов немаат пукано со огнено оружје за да знаат дека ова не е Call of Duty ili counter strike игра па да е така лесно и едноставно да погодиш мета од 10 метри а не пак да се затрчаш и да погодиш мета во движење за 3 секунди 10 куршуми хахах.. се што кажа се сложувам со тебе :)

Zlo

Член од
15 јули 2023
Мислења
2
Поени од реакции
4
Некој дали знае повеќе за дечкото на Елена Ристеска? Се викал Оливер и он исто како Раде бил познат дилер по скопските дискотеки поврзан со полиција.
Демек жената негова ја мавнала Елена со парфем во интермецо дека Елена се плеткала со него и синот на Оливер ја снимил Елена како збори со татко му и како тропа глупости за мајкава.
Па Оливер ја терал Елена да смени изјава во полиција.
Oliver Petrov blizok do Sevalj , bivshi soprug na Efce Tanevska . Efce veke podolgo vreme se zakanuvase preku socijalni mrezi deka ke i nashteti na Elena pa na kraj i neshto probala da napravi .

Kajgana Shop

На врв Bottom