Криминалци и криминални групи во МК

D

Deleted member 148583

Гостин
Ova od prva raka ti kazuvam o brat. Taka onaa Merita i sestra i Irfet. I drugarka im Nusri. Mislis fini devojki ke im vodis ljubov oni molim te daj mi go u anus da bidam nevina ko ke me zima Kadri. I taka i na drugarot i taka na celo maalo komiti. Koga dojde vreme za Kadri da ja zima i kako ti bese Kadri a kadri vika neznam brat sum se gubel kako u peshtera da sum vlegol so glavata.
Vie ziveete od roba na baba i invalidska od uck sto dedo sam se raznesuval i si pukal u prsti za invalidska
Drugar vakvo da ti objasnim, go sledam forumot veke dolgo vreme za toa tema sto se zboruvase po rano i mnogu mi se svidjase kako funkcionorase. Imam mnoguu dobri drugari makedonci i imam mnogu pocit za makedonskata kultura i tie makedonski muzi sto se svarno domakinci kako sto pise po rano .

No vo krajnoto vreme ovoj forum po tocno ovaa tema stana kako da e antialbanski i makedonski nacionalen forum. I pisev samo da znaete deka ne imate samo vie hrabrost ili intelekt da kazete navredi. Inace pozdrav i ubavo da si pominete.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.702
Поени од реакции
21.210
Темава отиде во курац последниве 10 страни,@Црноризец Храбар ако си админ стави :kluc: на темава нека седи заклучена некој период дека се пишува се само не затоа што е темата.
не мора да ја заклучува, може само да ги избанира срањава кои пишуваат глупости.

Член од
24 август 2015
Мислења
247
Поени од реакции
362
Abe tolku mnogu gi krevate vo vozduh oki smoki i koj i da se taja bagra Edna nedela ako nema od cementot da klat vo nos ke gi vidis po banderi kaj sho se besat lekot e 5 pari samo treba nekoj stabilen da dojdi na vlast duri dui e faktor vo ova drzava ke bidi ova

Kajgana Shop

На врв Bottom