D
Deleted member 148583
Гостин
Drugar vakvo da ti objasnim, go sledam forumot veke dolgo vreme za toa tema sto se zboruvase po rano i mnogu mi se svidjase kako funkcionorase. Imam mnoguu dobri drugari makedonci i imam mnogu pocit za makedonskata kultura i tie makedonski muzi sto se svarno domakinci kako sto pise po rano .Ova od prva raka ti kazuvam o brat. Taka onaa Merita i sestra i Irfet. I drugarka im Nusri. Mislis fini devojki ke im vodis ljubov oni molim te daj mi go u anus da bidam nevina ko ke me zima Kadri. I taka i na drugarot i taka na celo maalo komiti. Koga dojde vreme za Kadri da ja zima i kako ti bese Kadri a kadri vika neznam brat sum se gubel kako u peshtera da sum vlegol so glavata.
Vie ziveete od roba na baba i invalidska od uck sto dedo sam se raznesuval i si pukal u prsti za invalidska
No vo krajnoto vreme ovoj forum po tocno ovaa tema stana kako da e antialbanski i makedonski nacionalen forum. I pisev samo da znaete deka ne imate samo vie hrabrost ili intelekt da kazete navredi. Inace pozdrav i ubavo da si pominete.