Криминалци и криминални групи во МК

Член од
8 август 2013
Мислења
1.267
Поени од реакции
1.902
Abe jas mislev deka DURMO TURS ce gi obesite na jajca be.
A vie Nacionali heroi gi napravite.

I sea ovde prodavas Muda za Bubrezi demek sakavte ovie da gi koljite oti beloto skapo vi go davaa?

Daj tresi gluposti na drugo mesto.
Sto k... se napravish pameten.. ni sam ne znaesh shto si napishall. Glub eden

Член од
4 октомври 2019
Мислења
559
Поени од реакции
1.094
Дроља северџанска, остана без дилер на бело.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
2013 Vo Javor Djoko Selo Mrzenci bev kelner ovaa dojde da jade jagne so saf race gore I uste 2 3 lika bogati...samo zamaraq celo vreme se ligavat I na kraj vika moze edno tursko sa mi svaris .... varam Tursko mi istece od casata si go staviv prstot vo usta I izbrisav kaj sto ona bi pila..... Gazdata me vide vo toj moment I vika mozes I Stojko da go stavis vnatre samo da ne go izgoris...

Ф

Флеш

Гостин
2013 Vo Javor Djoko Selo Mrzenci bev kelner ovaa dojde da jade jagne so saf race gore I uste 2 3 lika bogati...samo zamaraq celo vreme se ligavat I na kraj vika moze edno tursko sa mi svaris .... varam Tursko mi istece od casata si go staviv prstot vo usta I izbrisav kaj sto ona bi pila..... Gazdata me vide vo toj moment I vika mozes I Stojko da go stavis vnatre samo da ne go izgoris...
Питање,зет му Индиец ли е ? :D Друго ,оваа е вообразена и дигната .

Член од
4 октомври 2019
Мислења
559
Поени од реакции
1.094
Питање,зет му Индиец ли е ? :D Друго ,оваа е вообразена и дигната .
Da da... stariot e vrzan za objectot pravese dneven pazar nad 5000 evra....Sinot mu bese preku kur I mu vika da ti e×em mater samo da umris kengo zapalam so benzin cel object.... a zetot e indiec mislam ovoj I'm kupi nekolku kamioni da imaat mnogu pari raboti objectot do daska.. do den denes a sinot umira po 13 saati sekoj den glaven kelner....

Kajgana Shop

На врв Bottom