Криминалци и криминални групи во МК

Член од
13 јануари 2015
Мислења
812
Поени од реакции
276

Ф

Флеш

Гостин
Искрено и самиот е крив или прави ујдурма . Типов не е светец . Сигурно се бавел со црно под амин на Љубе,кој има влијание како личност . Не ми е грижа,и мртов да го најдат,сеедно ми е.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.621
Поени од реакции
2.704
битолчани,дали имате повеќе информации за трагичната судбина на фамилијата шо дојде од русија кои отворија кафич во пазарот за синот,купија дуќан во пелагонка...сите се сега починати,тато,мајка ,син и две ќерки...во кафичот наводно му дошла инспекција и му скриле бугарска пропаганда(a овие летоци всушност биле од самиот подметнувач,сега еден основачите на запалениот татарски клуб ),претепан по бубрези и после Х месеци умират,сестрата отруена....екипа за манипулации имаат средба и го делат имотот?ова све случувало од 1998 до лани?
ако имат нешто шо нештимат тука, слободно напишете.

Член од
13 јануари 2015
Мислења
812
Поени од реакции
276
Искрено и самиот е крив или прави ујдурма . Типов не е светец . Сигурно се бавел со црно под амин на Љубе,кој има влијание како личност . Не ми е грижа,и мртов да го најдат,сеедно ми е.
Никакви докази нема дека се бавел со криминал (и да има, треба да одговара како секој што се огрешил пред законот). А за ова последното што го пиша Бог нека ти прости, утре и ти ќе имаш дете.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Твојот коментар кажува многу за тебе, за тоа каков човек си.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
245
Поени од реакции
866
Ако имаш докази кажи ги овде а не да тропаш глупости.Кога Љубе ја имаше моќта детево во градинка беше

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Надополнување околу случајот Ерсој Менга и повеќе информации за кариерата што ја остварил во бизнисот.

Периодов дознав интересни работи поврзани со Ерсој, а тоа е дека ликот имал развиено јаки конекции во бизнисот со дрога со албанската и турската мафија низ Европа, во главно во Германија поточно кокаинот го земал од Белгија и Холандија и го носел за Германија а марихуана земал од Македонија и ја носел за Германија, имал возило со руски таблици кое го покажал само на денот на изборите, се зборува дека наводно имал личен контакт со Зоран Заев и Оливер Спасовски и повеќето пратеници и функционери од актуелнава власт му биле чести гости во Гостивар, а паднал во затвор поради местенка од државата зошто веќе ги игнорирал сосема избегнувал послушност притоа ги држел сите нив со аудио снимки, иако тука дистанциран од мешање во криминал бил клучен играч во бизнисите на Арафат Муареми, поконкретно тој во доста фирми направил рекет преку Ерсој понатаму вилата што ја имал во Маврово, станот и плацот на Водно биле така земени, исто така вршел работи на многу други функционери како на пример тестовите наназад во пандемијата каде тие заработиле скоро милион евра, во судскиот процес се одвивало следново обвинителката Вилма Русковска и директорот на управата за финансиска полиција Арафат Муареми биле разрешени поради околностите со Ерсој, поконкретно затоа што он имал многу докази против Арафат но Вилма одбивала пуштање на Ерсој и му барала така речено давање на Арафат а за возврат ќе добиел ослободување за стореното со марихуаната, извесни луѓе спомнаа можно ослободување од затвор на обвинетиот во случајов а како ќе биде најдобро ќе покаже времето.

Член од
23 септември 2019
Мислења
3
Поени од реакции
0
anyone?

B

BigMac

Гостин
anyone?
За кратко ќе се јави црноризец со податоци и детали од сигурно инфо.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.155
Поени од реакции
11.899
За кратко ќе се јави црноризец со податоци и детали од сигурно инфо.
Со нагласок на крај - "ќе видиме што ќе покаже времето кое доаѓа"

Член од
4 април 2023
Мислења
1
Поени од реакции
1
Ti druze ovoj mali repki go naprai drzava u drzava kako go kazuvas toa jaki cifri dve bombi u race abe cela policija place sere od mali repki duri doma ne odat ovoj go naprai Terminator 3 del kursum i nego go busi toa ti se vika uste ne mu dosol krajot ke slusnes i toj nekoj den na vesti go nasle prvrten ama ne se znae koj e pa ke treba obdukcija da mu pravat da go prepoznaat

Член од
7 април 2023
Мислења
2
Поени од реакции
9
Се збори на темата во врска со двојното убиство во шиша бар "Албум" во врска со тоа како се дошло до извршувањето на истото и лицата кои биле инволвирани во истото.

Стратегијата на Горан Ангелов (бапчо) и Риза Јонузи била за да ги активираат специјалните единици на урбан терен а истите биле и платени заедно со командантите на горенаведените единици за ликвидација на Јетон Кривањева и Енес Исјени.
Една недела пред извршувањето на злосторничкиот чин специјалните полициски службеници биле во угостителскиот објект "Албум шиша" каде влегле внатре и на секој спрат го барале Јетон Кривањева кои виделе дека не е таму, ставиле уреди за прислушување и извршиле детален надзор на објектот во врска со тоа каде и какви простории има во истиот објект. На денот на убиството, убијците упаднале на ист начин како полициските службеници, претставувајќи се како полицајци и се упатиле директно во истата просторија каде што седеле Јетон Кривањева и Енес Исјени и го извршиле убиството. За успешното убиство биле платени по 100 000 евра на Горан Ангелов (бапчо) Риза Јонузи и началниците на специјалните единици, а 50 000 евра на одговорниот на Сејф Сити кои бил на надзор на камерите, кој што 18:00 до 21:00 часот ги ослободил работниците кои вршеле надзор над градот преку поставените камери за да можат без никакви пречки да го спроведат нивниот злосторнички план. За превозното средство на убијците регистарските таблици биле украдени во периодот на почетокот на стапување на сила на планот "Безбеден град " истите таблици биле пријавени за украдени, но во МВР не е пуштено телеграма за потрага на истите.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.660
Поени од реакции
88.505
anyone?
Се спукале пред фурна, најверојатно ради чекање во ред за леб... Нервозни се браќата пред Ифтар кога се гладни :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom