- Член од
- 3 октомври 2020
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 83
Нов ден, нов циркус…
Attachments
-
517,6 KB Прегледи: 462
каков татко таков син/овиНов ден, нов циркус…
Искрено и самиот е крив или прави ујдурма . Типов не е светец . Сигурно се бавел со црно под амин на Љубе,кој има влијание како личност . Не ми е грижа,и мртов да го најдат,сеедно ми е.![]()
ВИДЕО: Го бара ли некој киднапираниот Самоил - И по еден месец се уште ни трага од него
Веќе еден месец нема ниту трага од 26-годишниот Самоил Костадиновски, внук на Љубе Бошкоски. Дали некој го бара или се ќе се заврши со притворањето на двајцата осомничени кој молчат и тврдат дека не знаат каде е Самоил иако последен пат е виден заедно со нив во автомобил, по што...a1on.mk
Никакви докази нема дека се бавел со криминал (и да има, треба да одговара како секој што се огрешил пред законот). А за ова последното што го пиша Бог нека ти прости, утре и ти ќе имаш дете.Искрено и самиот е крив или прави ујдурма . Типов не е светец . Сигурно се бавел со црно под амин на Љубе,кој има влијание како личност . Не ми е грижа,и мртов да го најдат,сеедно ми е.
Твојот коментар кажува многу за тебе, за тоа каков човек си.Искрено и самиот е крив или прави ујдурма . Типов не е светец . Сигурно се бавел со црно под амин на Љубе,кој има влијание како личност . Не ми е грижа,и мртов да го најдат,сеедно ми е.
Ако имаш докази кажи ги овде а не да тропаш глупости.Кога Љубе ја имаше моќта детево во градинка бешеИскрено и самиот е крив или прави ујдурма . Типов не е светец . Сигурно се бавел со црно под амин на Љубе,кој има влијание како личност . Не ми е грижа,и мртов да го најдат,сеедно ми е.
За кратко ќе се јави црноризец со податоци и детали од сигурно инфо.anyone?![]()
ИМА ПОВРЕДЕНИ: Пукање пред џамија во Чаир - 4NEWS.mk
Вечерва се случило пукање пред џамијата позади Поликлиниката во скопски Чаир, јавува Локално.мк Според нивни информации, две групи граѓани отвориле меѓусебно оган, по кој има повредени. Повредените лица во моментов се носат во болница, додека нема се уште информации за жртви. Настанот е...4news.mk
Со нагласок на крај - "ќе видиме што ќе покаже времето кое доаѓа"За кратко ќе се јави црноризец со податоци и детали од сигурно инфо.
Се спукале пред фурна, најверојатно ради чекање во ред за леб... Нервозни се браќата пред Ифтар кога се гладниanyone?![]()
ИМА ПОВРЕДЕНИ: Пукање пред џамија во Чаир - 4NEWS.mk
Вечерва се случило пукање пред џамијата позади Поликлиниката во скопски Чаир, јавува Локално.мк Според нивни информации, две групи граѓани отвориле меѓусебно оган, по кој има повредени. Повредените лица во моментов се носат во болница, додека нема се уште информации за жртви. Настанот е...4news.mk