A ништо чудно и стварно специјалци да се биле само неофицијалноАхмети ги чисти овие а шеваљ екипа беа со Блерим Беџети и овој од Чаир, којзнае какви игри
Бинго! Иако мислам дека инфлаторните влијанија во овој случај се повеќе резултат на чаршиски шпекулации отколку на реална несташица на пазарот, мислам дека владиниот тим за економија ќе ја држи стабилна цената за да нема незадоволство поготво кај нивното граџанаско гласачко тело. Нов дистрибутер ќе се најде, па макар возеле до Виго, Шпанија секој месец со стари пунта и ибици. Е за тоа Мишко Барзов зашто не направи емисија не ми е јасно. Боље од камел трофи.Дали владата ќе ја замрзне цената на белото одкако еден од главните снадбувачи во Скопје беше убиен?
Ако избегале накај косово тогаш веке знаат кој се,границата е кванташки ?Не е чудно после палењето на колата можит да се вратени со 2-3 возилa....со таблички кој никој не смејт ги застанвит...не мислам на дипломатски.Истрагата покажува дека убијците избегале накај Косово.
Јас сум начисто шокиран. Ваков развој на настаните дека ќе бегаат накај Косово ни на крај памет не ми падна.
Tolku jaki planovi ne znaat da pravat.Ова убиство наликува на шпионирање и намерна испланирана средба со цел да се убијат двајцава.
Според информациите:
Убијците се облекле како полицајци ?? .. испланирано возило А6 со таблици кој не се на Аудито??
Значи НЕКОЈ испланирал средба горе во албум шиша и ги намамил УБИЕНИТЕ да дојдат...
Во меѓувреме некој што бил горе ги известувал УБИЈЦИТЕ дека метата за убивање е горе.
После тоа УБИЈЦИТЕ се спремиле и дошле на лице место и по претходно утврден редослед го извршиле чинот и го запалиле возилото и побегнале.
Според тоа како се случувале овие убиства и претходно,нема некое подруг начин од овој.
Absolutno nevistinito;Ова убиство наликува на шпионирање и намерна испланирана средба со цел да се убијат двајцава.
Според информациите:
Убијците се облекле како полицајци ?? .. испланирано возило А6 со таблици кој не се на Аудито??
Значи НЕКОЈ испланирал средба горе во албум шиша и ги намамил УБИЕНИТЕ да дојдат...
Во меѓувреме некој што бил горе ги известувал УБИЈЦИТЕ дека метата за убивање е горе.
После тоа УБИЈЦИТЕ се спремиле и дошле на лице место и по претходно утврден редослед го извршиле чинот и го запалиле возилото и побегнале.
Според тоа како се случувале овие убиства и претходно,нема некое подруг начин од овој.
Ккави екипи,дешавки и раЗно разни причи!Absolutno nevistinito;
Ne se obleceni kako policajci, samo izvikuvaat policija za da nema obstrukcija vrz planot.
Ubienite sto se zateknati gore ne e cudo posto gore dole ne e tajna deka se cesto tamu
Izvrsuvanje na planot nema sto da se komentira spored brzinata na desavkata profesionalna ekipa.
Kako edna greska pred nekolku godini na ekipata dovede do ovoj stepen na odmazda i tolku clenovi likvidirani bese neocekuvano
Raskazhuvas nekoj film?Лично очекувам истражните органи да спроведат брза и темелна истрага по што сторителите ќе бидат откриени, уапсени и изведени пред лицето на правдата каде што во фер судска постапка ќе ја добијат заслужената казна.