Криминалци и криминални групи во МК

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
@gjoko-mkd вистина ли е дека Алит покојниот што го убија работел со кокс и хероин и дека му дале дозвола да продава дрва?
Sosema slučajno imav niva do kućata na Alit( s.Srbjani...tatko mi e od tamu) i mnogu dobro se znaevme. Alit počituvase luđe koi mu se sosedi, obični luđe, t.e. so tie koi nemaše bisnisi ili problemi.
Alit od biznisot so ,,roba,, se prefrli na biznis so ogrevni drva.
Negovata idea kakoni na site drugi od taa branša e da izvadiš dozvola za seča na privatna šuma, i pokraj nea da sečiš i od okolnata državna. Napravi mnogu pari no na kraj i taka zaglavi.
Go dobi tenderot za čistnje na trasata i pristapnite patišta za izgradba na avtopatot Kičevon-Ohrid, no mamata i eba na šumata. Namesto trasa, toj iseče mnogu poveke. Taka mu podnesoa obvinenie...i nabrzo izbega od državata. Se slušase deka prestojuval vo Drač
Koga sredi da ne odi vo pritvor...se vrati no zapadna vo drugi problemi
So koks prv pat slusam deka se zanimaval
Inače negova izjava e ,,da znaev deka parite se vo drvata, nemaše droga da prodavam,,
Sega negoviot biznis go prevzede negoviot brat Alisen...a veruvale ili ne go vrabotija vo šumskoto pretprijatie Lopušnik kako odgovoren na službata za kražbi na drva
Ne e trolanje...vistina e.....kolku i da zvuči neverovtno

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Имам информација дека ресторанот "Треска" наводно го држел Шеваљ и најдобриот другар на Јетон Жила, Елвин Весели иначе ликот е исто така од Грчец а имал и одлежано затворска казна за некое дело, кога имало рации по Скопје пред одреден период и во неговото маало претресувале, па како по обичај се знаел и со Оки и целата таа екипа.

a0b97fd1b172f0aee44f0b1eeb2346ed_c5_720x720.jpeg
Јетон Жила и Елвин Весели.

Член од
5 февруари 2019
Мислења
68
Поени од реакции
160
Gledajte ja ovaa komedija.

D

Deleted member 128786

Гостин
Za malku gi fatija Dragon Balls. Sega Goku, Vegeta i drugite negde u nekoja kancelarija od zemja se akaat. Steta za Buda sto go fatija, ke stavese mnogu u dlaboka meditacija 20220618_155307.jpg

Автоматски споено мислење:

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
На контроверзен Фејсбук пост пред извесно време, пишувало доста информации за повеќе случаи, кои сугерираат на подруг тек на настаните од тој што ни е познат во јавноста.

Првично дека босанските и македонските служби работат на ист принцип, потоа дека во случајот на престрелката каде е ранет Бекир Асани Беќо учествувала и професорка од Медицински Факултет, наводно носела пиштол во ташната и кога почнало пукањето и она се свртрла кон Бекир и пукала, се спомнало и дека Бушат Хасани е јака фигура избрана поради своите дела од Мендух Тачи во тогашната власт, пишувало како има можност да е поврзан со службите па затоа ни екипата од Сарај не сакала да ризикува за да се плетка со него, исто така пишувало за соработката помеѓу Дбк и Дуи, дека едни од други си барале дозвола за свои задачи и мисии, на крај се спомнал и скоро починатиот од случајот "Алфа" т.е. попознат како случајот кај ПМФ, ликот Реџаил Ќерими што почина во Идризово пред неколку месеци, пишувало дека го прислушкувале па го отруле и неговиот пријател со кој комуницирал највеќе, избегал во Швајцарија бидејќи му дојавиле дека ќе му прават претрес и ќе го апсат со сигурност.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.142
Поени од реакции
2.250
Кој работи со босански марки во МК?

Ми излагаа видеа на Инстаграм каде се расфрлаат со нив.

Ф

Флеш

Гостин
Имам информација дека ресторанот "Треска" наводно го држел Шеваљ и најдобриот другар на Јетон Жила, Елвин Весели иначе ликот е исто така од Грчец а имал и одлежано затворска казна за некое дело, кога имало рации по Скопје пред одреден период и во неговото маало претресувале, па како по обичај се знаел и со Оки и целата таа екипа.

Прегледај го приврзокот 335761
Јетон Жила и Елвин Весели.
Ајјјјј Елвин кој биллл ,:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: нишо,лично познаник ми е,на здраво го знаев,зезнат лик е у Ѓорче,по фаца го знаев вака :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: хахаха кој лик е

Ф

Флеш

Гостин
Ликов го знаете,Куштрим Мустафа се вика .... Заедно со Елвин се стално Screenshot_2022-06-19-02-28-05-381_com.android.chrome.jpg

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Ајјјјј Елвин кој биллл ,:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: нишо,лично познаник ми е,на здраво го знаев,зезнат лик е у Ѓорче,по фаца го знаев вака :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: хахаха кој лик е
Искрено слабо го знам, ама изгледа најверојатно сум грешка за партнерството и ресторанот...

Kajgana Shop

На врв Bottom