Vo pravo si. Mnogu lugje od Ohrid koi sto lezea vo zatvorite vo Idrizovo i Stip mi kazuvaa deka takvi ligavi i plaslivi kodosi loso pominuvaat tamu vnatre.
Pa spored pisanovo sto gi maltretral kretenov starive sto nemaat vrska ovoj kuropusacov podobro ne ni zasluzuva, ne mislam ke ima nekoj sreken zavrsetok.
Pa spored pisanovo sto gi maltretral kretenov starive sto nemaat vrska ovoj kuropusacov podobro ne ni zasluzuva, ne mislam ke ima nekoj sreken zavrsetok.
Кажал се... И кој наместил он и кои се шпиуни у полиција и кои луѓе од полиција позади нив стојат и кого плаќаат...
Најверојатно на се има видео материјал и признанија па сега некое службено лице се тресе и им одврзало раце уште толку за да го спречат доказот да исцури у јавност
Браќата навидум играле паметно што снимале додека овој пеел, допрва ќе треба да ги изиграат картите паметно, не се знае дали ќе стават контрола на ситуацијата ради тоа што ја имаат снимката, или па тие од Мвр ќе направат се за да ги бутнат во дупка поради доказите.
Браќата навидум играле паметно што снимале додека овој пеел, допрва ќе треба да ги изиграат картите паметно, не се знае дали ќе стават контрола на ситуацијата ради тоа што ја имаат снимката, или па тие од Мвр ќе направат се за да ги бутнат во дупка поради доказите.
Teshko da gi butnat cim do sega ne gi butnale mnogu dolgo vreme bile vo begstvo, sve mislam deka ke si ja kupat slobodata so situacijava..
Samo edna rabota ne mi e jasna, ovaa ekipava shto ja rastura drogava kako si dozvolile da ubacat u nivnata shema nekoj lik kako ovoj Dodon eve da receme deka se desilo losho da go procenile shto e nelogicno i amaterski, ama i posle situacijava so pusenjevo i peenjevo i site saltanati on ushte tera ista shema, pali koli tepa lugje neznam so prai, e tuka vekje ne mi se jasni ni oni ni on.
постои шпекулација дека сите се со полиција врзани и сите кодошат..
Не ми е јасно како можат да се дружат шпиуни со шпиуни? Како опстојуваат?
Ти друже чим си влегол у станица да пееш, ти само за себе гледаш!
Ќе испопаѓаат сите ко глуперди.. СЕ КЛАДАМ!
А внатре ќе им ги зевнат чмаровите ко телескоп, ќе ги шинат од кур
Da toa e ziva vistina mada i ja nemozam nikako da razberam so se desava posto od muabetive so gi slusam za taa ekipa tie so ne se dzandari site do eden se shpiuni i toa ne stanale shpiuni sega nego si se so pedigre sea samo se spoile i napraile suicide squad posto gledas sve e toa super dodeka eden ne padne da gi ispee site i da gi soberat site i posle da napraat hor xD
Teshko da gi butnat cim do sega ne gi butnale mnogu dolgo vreme bile vo begstvo, sve mislam deka ke si ja kupat slobodata so situacijava..
Samo edna rabota ne mi e jasna, ovaa ekipava shto ja rastura drogava kako si dozvolile da ubacat u nivnata shema nekoj lik kako ovoj Dodon eve da receme deka se desilo losho da go procenile shto e nelogicno i amaterski, ama i posle situacijava so pusenjevo i peenjevo i site saltanati on ushte tera ista shema, pali koli tepa lugje neznam so prai, e tuka vekje ne mi se jasni ni oni ni on.
Не процениле тие лошо на такви и целат зашо баш такви морони им требаат , слепи послушници и мајка шо си шиткаат за ситна корист а не па некој друг и на крај фино лепо као искористен кондом во канта...исти систем ти е минативе 30 год. во секоја сфера - пирамида јбг
Не процениле тие лошо на такви и целат зашо баш такви морони им требаат , слепи послушници и мајка шо си шиткаат за ситна корист а не па некој друг и на крај фино лепо као искористен кондом во канта...исти систем ти е минативе 30 год. во секоја сфера - пирамида јбг
Potpolno si vo pravo deka taka funkcionira ama muabetot mi bese takov nekoj se proveruva, se testira, zosto gledash ovoj ke gi zapali site do eden majstore nemozes da celis na nekoj vakov sto na prva krivina pee sve zivo..
сигурно денот кога се родил го проколнува зошто лапнал каурски петел. Не е лесно и мафијаш да си. Се надевам ќе паднат и други поголеми, поготово во мвр.
сигурно денот кога се родил го проколнува зошто лапнал каурски петел. Не е лесно и мафијаш да си. Се надевам ќе паднат и други поголеми, поготово во мвр.
Тибет, иди прави кругови со Томос подобро, навлегуваш во теми, а не знаеш ни на една тема нормална дискусија да направиш.Не знам дали имаш желба да го имитираш Боки Бургија, ама тоа си е твој проблем
не се криви тие, 80% од форумов им ги дујат мадината на циганиве и шиптаранава, вакви биле такви биле, биле во на мајка им пичката, заштитени со закон ко бели мечки.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.