Абдула Садику Дули, близок роднина им е на Ајети, од време бил во Беланоца човек од поверење и зборуваат дека е доста храбар лик, пукање без проблем во повеќе случаи. Еден од тие случаи е одмаздата за Џељо, кога го убиваат Ибрахим Ибрахими, убиецот на Џељо. Иначе лани го затворија за дрога, ако памтам добро него го собраа малку после Ибрахим Јахја Ибро Ел Патрон и тајфата што го држеше Дебар Маало со кокаин. Тогаш Шеваљ и Оки направија јак удар на Беланоца, скоро сите битни луѓе му ги затворија на Фатлум Ајети Тоте. Другиве биле излезени сите, и Ибро Ел Патрон и Бедри, за вој Дули да ли е излезен не знам а таму после нова година кога земаа замав го затворија еден што се влечел со нив во последно време Бехар Аслани, па во јуни Дритон Ферати Бреза.Crnorizec kazi sto znaes za ovoj, ti gi znaes bellanovce podobro, posto na ovie kolegive od forumov izgleda im fali da se prepucavaat so shponi, gi pali da se pravat pogolemi kuchinja od samite niv eve drrkajte na niv stom se palite
Автоматски споено мислење:
Sega mastrubirajte na ovoj iskriveniov, i ko ke svrsite vo tie 3 sekundi svest, razmislete zosto Useni ja dupi cela opstina ohrid, zosto Bujar e najmakedonecot sto ne brani od bugarite, zosto celo mvr e pod vlast na uck. Stom vie u paranoja vo sekogo gledate shi ptar, veke ste si go izbrisale NASHIOT MAKEDONSKI Identitet
ова денес е потврда на она што цело време го повторуваме, кримосиве работат со дозвола на државата, во самиот момент кога ја закачија државната мафија, наеднаш не е проблем да се влегува во арачиново и експресно брзо да се најдат кримосиве.Нема мафија мафијаш кој што е поголем од државата,се додека соработуваат со државата ке им се прегледува преку прсти.
Кога беше убиен овој што го убил Џело и како, да прогуглаш нема да најдеш ништо.Абдула Садику Дули, близок роднина им е на Ајети, од време бил во Беланоца човек од поверење и зборуваат дека е доста храбар лик, пукање без проблем во повеќе случаи. Еден од тие случаи е одмаздата за Џељо, кога го убиваат Ибрахим Ибрахими, убиецот на Џељо. Иначе лани го затворија за дрога, ако памтам добро него го собраа малку после Ибрахим Јахја Ибро Ел Патрон и тајфата што го држеше Дебар Маало со кокаин. Тогаш Шеваљ и Оки направија јак удар на Беланоца, скоро сите битни луѓе му ги затворија на Фатлум Ајети Тоте. Другиве биле излезени сите, и Ибро Ел Патрон и Бедри, за вој Дули да ли е излезен не знам а таму после нова година кога земаа замав го затворија еден што се влечел со нив во последно време Бехар Аслани, па во јуни Дритон Ферати Бреза.
Сум направил грешка пардон, Ибраим Исмаили беше, пребарај на темава има доста пишувано за случајот.Кога беше убиен овој што го убил Џело и како, да прогуглаш нема да најдеш ништо.
Špekulacijata e deka robata ja zel biznis partnerot vo zdelkata od Aračinovo, komu mu bilo veteno golema zarabotka od prodazba na robata
Камионот со канабисот од Јосифово четири дена стоел на Кванташки, камионџијата лажно пријавил пукање во Арачиново
December 7, 2020 23:53
![]()
Камионот со канабисот од Јосифово четири дена стоел на Кванташки, камионџијата лажно пријавил пукање во Арачиново - 24info.mk
Камионот со два тона канабис неколку дена стоел на Кванташки пазар пред вечерва да биде запленет во Арачиново, дознава 24Инфо. Како што дознаваме од извори на терен, не е точно дека било пукано во полицијата, ниту, пак, дека воопшто е пукано во селото. Според неофицијални информации, камионот од...24info.mk
Затоа е смешна целата ситуација, многу се проѕирни сите детали што ги налепија на случајот како фактиŠpekulacijata e deka robata ja zel biznis partnerot vo zdelkata od Aračinovo, komu mu bilo veteno golema zarabotka od prodazba na robata
Čovekot si došol po svojot del, pa na raat da si go prodava sam
I ne se cekalo nekoj da go podogni kamionot...tuku celo vreme ss pregovaralo među biznis partnerite
Kako za čokoladi de....
Автоматски споено мислење:
Edit....Alsat izvadi informacija deka samo.230 kg se najdeni vo Mojance....
Kade se drugite 1.7 t????
Nemaat vrska informaciite od @gjoko-mkd, gi znam site investitori, posebno tie sto imaat ulozeno najgolemi sredstva, i znam kako se odvivaa rabotite od momentot pri prijavata na krazbata, a toa deka koga seЗатоа е смешна целата ситуација, многу се проѕирни сите детали што ги налепија на случајот како факти![]()
Nemaat vrska informaciite od @gjoko-mkd, gi znam site investitori, posebno tie sto imaat ulozeno najgolemi sredstva, i znam kako se odvivaa rabotite od momentot pri prijavata na krazbata, a toa deka koga se
saka, se moze e dokaz tokmu ovaa situacija... denes so golema policiska pridruzba bese vratena pogolema kolicina od marihuanata na mestoto od kade sto bese ukradena, a ovie denovi ke se resi i cela situacija, koi se motivite za krazbata i dali nekogo stoi zad sevo ova
Možebi......Alsat taka prenese( 230 kg), a obično tie se točni vo izvestuvanjata za albancite
Za delot okolu biznismenot e od FB