Хахахахах колку ми се смешни овие муабети као дај ајде доста со национализам а ти гарант на фејзбук ги браниш на овие од Диво Насеље и на профилната имаш слика од Џемо Хаса.Овие приказни за жал поминуваат кај утепаното македонче кое уште живее со идејата на братсво и единство кое не знае да го цени своето и сеуште верува дека е можен соживот со вас.А и ова со политичариве ти е излитена фраза барем кај нас политичариве се се само не националисти и никогаш не терале политика на национализам.И јас не се согласувам дека секој Албанец е криминалец и мислам дека имам пишувано за тоа поназад на темава ама факт дека сте прв пример за тоа на Балканов благодарение на подемот на албанската мафија во последните 15 години.Нешто исто како што била српската пред 20 години.И кога ќе говориш за Македонија не ја споменувај како твоја држава оти сум сигурен дека не ја чуствуваш за твоја.
De bre pa ti vidovoid si bil , kako prvo nemozesda znaes kakvi misli imam dali sum nacionalist ili ne sum , izgleda toa tebe te maci pa mislis site se kalo tebe
Za sozivot bace sakas nekes tuka sme site
spored tebe ako vmro i dui ne furat nacionalizam , pa ti nez ili si stvarno nepismen ili nemas gram mozok
Pa vmro celo vreme bucka narod komiti ova ona , ne go davame imeto sto znam imas matrial za niv kolku sakas
Za dui da ne zboram , i koga ke prdnat mora za vojnata 2001 da zborat nesto
a normalno deka makedonija ja custvuvam kako moja zemja zosto tamu sum se rodil i tamu mi se site semejstvo prijateli i se drugo, toa sto imam dve drzavi plus kosovo i albanija toa e druga rabota
ama kako sto se custvuvam vo rodnoto mesto nigde drugo
Bidi mi pozdraven druze[DOUBLEPOST=1558029038][/DOUBLEPOST]
Вакви кримоси треба да скапат затвор. Ова чаламење што го има денеска никогаш го немало. Лигушковци сликани со пушки, пиштоли и сл.
Ne mu e prv pat na nego sto go zatvarat
Vo ova akcija mnogu prasina se digna , sumjam deka ke se spasi lesno
Inace covekot odamna se zanimava so ovie raboti , i da ne te cudi faktot sto ne e eksponiran mnogu kaj lugeto
Covekot ko lud prodavase kokain, kako sto mnogu drugi ima a ni iminjata ne im se spomnati na forumov