Simić, stara garda, eden od prvite shto pochnaa so reket niz Skopje zaedno so Ace RusevskiДали некој знае кој е овој лево од Фантом ??? (за тие што не ги знаат, човекот најлево на сликата)
Прегледај го приврзокот 182492
На стр. 102 на продолжението за Томе Аврамски се си пишува за Коле![]()
На сликава еден од овие е Коле, не знам кој.
Кај е тој Коле сега инаку?[DOUBLEPOST=1531529126][/DOUBLEPOST]Срамота е за човек со толку пари така да прави.
Не сум знаел за Русевски, за проневери во бокс федерацијата сум слушал али рекет.. а Симич скоро и воопшто да не ми е познат, како се вика Гидра?Simić, stara garda, eden od prvite shto pochnaa so reket niz Skopje zaedno so Ace Rusevski
Ace pochna so toa odma koga se rasturi Jugoslavija, duri beshe i apsen za iznuda. On gi promovirashe nekolku od kumanovskite mangupi niz skopje t.e im beshe propusnica za vlez vo gradot, zboram za pochetok na 90tite. A pravoto ime na simić ne go znam niz skopje site go znaat kako simić, beshe vo mnogu shemi i so mnogu ekipi. Od debar maalo e.[DOUBLEPOST=1531559375][/DOUBLEPOST]На стр. 102 на продолжението за Томе Аврамски се си пишува за Коле[DOUBLEPOST=1531557638][/DOUBLEPOST] Не сум знаел за Русевски, за проневери во бокс федерацијата сум слушал али рекет.. а Симич скоро и воопшто да не ми е познат, како се вика Гидра?
Драган симич симоAce pochna so toa odma koga se rasturi Jugoslavija, duri beshe i apsen za iznuda. On gi promovirashe nekolku od kumanovskite mangupi niz skopje t.e im beshe propusnica za vlez vo gradot, zboram za pochetok na 90tite. A pravoto ime na simić ne go znam niz skopje site go znaat kako simić, beshe vo mnogu shemi i so mnogu ekipi. Od debar maalo e.[DOUBLEPOST=1531559375][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 193969
MARTA poznat lik od ubavoto vreme na Skopje, eden od najjakite fer tepachi.
И за овие двајца не сум слушнал, секоја чест Гидра. Галич е од Скопје или од Србија ?Прегледај го приврзокот 194004
Vojkan Galić, pukaše na MARTA na početokot na 90tite vo GRAND HOTEL vo Skopje. Odi za Holandija, pa za Juzna Amerika.
Od Skopje. Posle pukanjeto prebegnuva za Holandija pa za Brazil. Se vrati pred 10tina godini so golema suma na pari, ama komarot si go pravi svoeto.И за овие двајца не сум слушнал, секоја чест Гидра. Галич е од Скопје или од Србија ?
Таму малку веројатно е некој да те препознаеХммм доста интересно. Мислам дека слободно можеме да кажеме една криминална приказна со среќен крај. А не разбирам една работа, зошто скоро сите Македонски криминалци пребегуваат во Јужна Америка, разбирам да одат во Мексико, но тие одат по Аргентина, Панама, Еквадор, Бразил.
највероватно се работи за мала грешка, сигурно треба да биде John Spiro.Abe kako John Spero Makedonsko ime i prezime. Hahahahhah.[DOUBLEPOST=1531784150][/DOUBLEPOST]Знаете што би било уште интересно? Ликовите кои пребегуваат во Ј.Америка да прават седенки и после 20 години да излезат слики со 20 души у некој кафич со црни жени кај пушат пури а пред нив некое Аргетинско пиво?