Криминалци и криминални групи во МК

Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203

На сликава еден од овие е Коле, не знам кој.
Кај е тој Коле сега инаку?[DOUBLEPOST=1531529126][/DOUBLEPOST]Срамота е за човек со толку пари така да прави.

Член од
10 јули 2018
Мислења
13
Поени од реакции
21
Член од
24 мај 2014
Мислења
5.307
Поени од реакции
5.913

На сликава еден од овие е Коле, не знам кој.
Кај е тој Коле сега инаку?[DOUBLEPOST=1531529126][/DOUBLEPOST]Срамота е за човек со толку пари така да прави.
На стр. 102 на продолжението за Томе Аврамски се си пишува за Коле :)[DOUBLEPOST=1531557638][/DOUBLEPOST]
Simić, stara garda, eden od prvite shto pochnaa so reket niz Skopje zaedno so Ace Rusevski
Не сум знаел за Русевски, за проневери во бокс федерацијата сум слушал али рекет.. а Симич скоро и воопшто да не ми е познат, како се вика Гидра?

Член од
10 јули 2018
Мислења
13
Поени од реакции
21
На стр. 102 на продолжението за Томе Аврамски се си пишува за Коле :)[DOUBLEPOST=1531557638][/DOUBLEPOST] Не сум знаел за Русевски, за проневери во бокс федерацијата сум слушал али рекет.. а Симич скоро и воопшто да не ми е познат, како се вика Гидра?
Ace pochna so toa odma koga se rasturi Jugoslavija, duri beshe i apsen za iznuda. On gi promovirashe nekolku od kumanovskite mangupi niz skopje t.e im beshe propusnica za vlez vo gradot, zboram za pochetok na 90tite. A pravoto ime na simić ne go znam niz skopje site go znaat kako simić, beshe vo mnogu shemi i so mnogu ekipi. Od debar maalo e.[DOUBLEPOST=1531559375][/DOUBLEPOST] 2D30F11B-ACA9-4E6D-9343-8B6AA6C090DE.jpeg
MARTA poznat lik od ubavoto vreme na Skopje, eden od najjakite fer tepachi.

Последно уредено:
Член од
22 септември 2017
Мислења
339
Поени од реакции
395
Ace pochna so toa odma koga se rasturi Jugoslavija, duri beshe i apsen za iznuda. On gi promovirashe nekolku od kumanovskite mangupi niz skopje t.e im beshe propusnica za vlez vo gradot, zboram za pochetok na 90tite. A pravoto ime na simić ne go znam niz skopje site go znaat kako simić, beshe vo mnogu shemi i so mnogu ekipi. Od debar maalo e.[DOUBLEPOST=1531559375][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 193969
MARTA poznat lik od ubavoto vreme na Skopje, eden od najjakite fer tepachi.
Драган симич симо

Член од
10 јули 2018
Мислења
13
Поени од реакции
21
62DEE2F1-78DC-423C-BB5B-D0BCD3FC2474.jpeg
Vojkan Galić, pukaše na MARTA na početokot na 90tite vo GRAND HOTEL vo Skopje. Odi za Holandija, pa za Juzna Amerika.

Последно уредено:
Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203
Хммм доста интересно. Мислам дека слободно можеме да кажеме една криминална приказна со среќен крај. А не разбирам една работа, зошто скоро сите Македонски криминалци пребегуваат во Јужна Америка, разбирам да одат во Мексико, но тие одат по Аргентина, Панама, Еквадор, Бразил.

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.214
Поени од реакции
2.357
Џаро и беше комшија на тетка ми, ми има кажувано многу приказни и дешавки али кој да памти се. Се сеќавам дека тетка ми го обожаваше Чолич па на ручек и го донесе еднаш дома...живи радости :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.361
Поени од реакции
15.558
На времето до средината на 90-тите ...мој братучед се дружеше со Чонгурот....во тоа време беше фаца со Мустанг...дискотеки низ паркот, некој си мачо тепач

Чолиќ требаше да прави концерт во една конкурентска дискотека од таа на мојот роднина...и го активираше Чонгурот. Го најдпа Џаро во еден ресторан во Охрид како јади чорба, и Чонгурот му ја бапнал главата во чорбата и ,,уште некои други работи,, на Џаро..но попусто. Чолиќ отиде во конкуретската дискотека

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.307
Поени од реакции
5.913
Член од
10 јули 2018
Мислења
13
Поени од реакции
21
Член од
24 мај 2014
Мислења
5.307
Поени од реакции
5.913
Хммм доста интересно. Мислам дека слободно можеме да кажеме една криминална приказна со среќен крај. А не разбирам една работа, зошто скоро сите Македонски криминалци пребегуваат во Јужна Америка, разбирам да одат во Мексико, но тие одат по Аргентина, Панама, Еквадор, Бразил.
Таму малку веројатно е некој да те препознае :D а и се е полабаво и закони и шанси за корупција.[DOUBLEPOST=1531755196][/DOUBLEPOST]FEBRUARY 10 2009 - 9:29AM
How Underbelly mafia cast cafe mates

99adb229-6e68-4b31-b011-70bfd0c91777.jpg

BORIS Hristov and mate John Spero were quietly drinking coffee at their favourite Beaumont Street cafe when they were plucked to join the Underbelly mafia.The Giannotti Caffe regulars and first-time actors appeared in two scenes on the premiere of Underbelly: A Tale of Two Cities shown on NBN on Monday night."We were Robert Trimbole's (played by Roy Billing) relatives in the show," Mr Spero said."At first we thought it might have been a gee-up."Mr Hristov and Mr Spero were approached by Natasha Porter of Newcastle talent agency Models and Actors, who had been commissioned to find extras for the top rating program.She said the men looked like their own little clique as they sat and drank coffee and played chess at the cafe."It was quite easy to source them. They were perfect," she said.While Mr Hristov and Mr Spero are both of Macedonian decent, they played Italian mafia on Underbelly."I'm not Italian but I've been to an Italian school and can speak Italian," Mr Hristov said.Other Newcastle actors will appear as prisoners and courtroom extras throughout the series.

https://www.theherald.com.au/story/493748/how-underbelly-mafia-cast-cafe-mates/

Последно уредено:
Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203
Abe kako John Spero Makedonsko ime i prezime. Hahahahhah.[DOUBLEPOST=1531784150][/DOUBLEPOST]Знаете што би било уште интересно? Ликовите кои пребегуваат во Ј.Америка да прават седенки и после 20 години да излезат слики со 20 души у некој кафич со црни жени кај пушат пури а пред нив некое Аргетинско пиво?

Последно уредено:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.602
Поени од реакции
9.588
Abe kako John Spero Makedonsko ime i prezime. Hahahahhah.[DOUBLEPOST=1531784150][/DOUBLEPOST]Знаете што би било уште интересно? Ликовите кои пребегуваат во Ј.Америка да прават седенки и после 20 години да излезат слики со 20 души у некој кафич со црни жени кај пушат пури а пред нив некое Аргетинско пиво?
највероватно се работи за мала грешка, сигурно треба да биде John Spiro.

Kajgana Shop

На врв Bottom