Кревет

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Животот не е постела од рози, али ипак кој од нас вистински сака да спие на постела од рози? Никогаш не би заспал. Секогаш кога ќе се свртиш те гушка некој трн.

Го намести креветот? Сега легни на него. Може ли некој да ми каже кој к*р значи тоа? Исправаш чаршави, местиш перници, само за да се сјебеш кога легнеш.

На крајот на денот креветот е најдобриот пријател кој го имате. Секако може да има грпки, федерите да му се попуштени , али креветот те доживува. Ти пружа удобност и сигурност. А ако уште ја имаш и вистинската особа да лежи покрај тебе, сра*е... Тогаш немаш причина наутро да станеш од кревет...
Во каква врска сте вие со вашиот кревет и како го доживате...? Добра ноќ и не давајте им на бубачките да ве гризаат. Повелете...

I

indigo child

Гостин
Pernicata ja zaborai brat -.-
Kolku solena voda proizlezena od moevo telo ima upieno, samo ona si znaem Plus, pernicata ti go drzhi vratot, da bide prav, ti e potpora na najbitniot svrznik, na ona sho ti ja drzhi glavata gore, ispravena.
Ti glumi boks vrekja koa nejkjesh da si ja iskrshish rakata od dzid.
Te pregrnuva koga si osamen i ja gushkash ko da e teloto na ljubeniot.
Ti sluzhi ko oruzhje, odbrana, koa nekoj saka da te udri.
A vo isto vreme i znae da bide zabavna, pa koga si na sleepover, pillow fight so drugarkite ne ti bega. Se mlatite, a ona nema srce da ve povredi za da ve boli, pa samo ja osekjash mekata nejzina vnatreshnost.
Pernica for the win ! <3

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.470
Поени од реакции
31.013
Во овој калифорниски кралски кревет ние сме десет илјади милји разделени.
Да не се фалам, ама голем ми е креветот.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Креветот мој...
во последно време ги трпи тупаниците кога сум изнервирана а не сакам да си убијам раката од ѕидот.Најверен пријател, од 3 до 3 часот.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Секогаш можам да се потпрам на мојот кревет без разлика во каква состојба сум , тоа многу ми значи :love:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
До сега ме нема изневерено. Му верувам, а и тој ми верува на мене. Не би го заменил за некој друг. :love:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Полна месечина да не е во Скопје?

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Мојот кревет.
Јас всушност и немам кревет.Онаков,стандарден.
Во озбилна врска сме.Иако трае само 1 година.
Секоја вечер тој е сведок на моите филмови кој си ги правам во главата.Можеби се смее на некој од нив.Незнам.
Важно досега ме нема издадено.
А перницата.Ништо посебно, најобична перница.Понекогаш и ме нервира.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ова моментално е најскапиот кревет на светот, чини околу 6,4 милиони долара. Изработен е од црешово дрво во кое се вградени златни листови. За листовите е употребено 107 килограми злато а завесите се од најфина италијанска свила.

С

сашенко

Гостин
Сламарица му е мајката.Природен кревет, подобро здравје...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Кој го измислил креветот е гениј ..

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Ние сме целосно меѓусебно во духовна поврзаност.Нешто како голем верник во недела во црква.Ама ние постојано.Не спои омразата кон алармот.Моментално најверен пријател и сведок на секакви соништа,муабети и мисли (и догаџаи на него :icon_lol:).Нешто како психолог.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Што е закон да си легнеш на креветче после 2 саати играње фудбал. :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom