Крајот на интернетот?

К

*Каталонец*

Гостин
Не дај боже да се деси да дојде крајот на нетот што ќе праам после не се живи без нет досада убија :)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Интересни мислења ... Дебилчиња што дремат на тастатура ако немаат интернет ќе дремат на прозор со двоглед у раце и ќе знаат кој кога што прави у цело маало .... фудбал со маалските ми другарчиња игравме и пред интернетот, играме и сега .... едино што ако ми треба некоја информација ќе мора да си ја пробам среќата во некоја од мизерните ни библиотеки и да се молам тоа што ми треба да го имаат бар у 2 примерока, пошто еден е секогаш изрентан ....

Заклучок --- па да, ќе фали МНОООГУ брзиот пристап до информации

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Не би можела да издржам, толку многу работи не би можела да правам па така да тешко тоа ќе биде, многу ми е битен интернетот, со да праам.....

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
не би можела да издржам
едноставно сум зависна од интернет:toe:
неколку дена сум немала и нет и едвај издржав мислев ке полудам
па нормално кога ни на тв нема ништо интересно а од искачање и празни муабети ми е здосадено...а на нет секогаш има нешто што може со саати да ми го привлече вниманието

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Не дај боже да се деси да дојде крајот на нетот што ќе праам после не се живи без нет досада убија :)
Добро бе, има и други работи.. женски ова она..
Иначе ни јас несакам да дојде крајот на интернетот!:nenene::smir:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
2.141
Поени од реакции
2.574
Интернетот го направи светот глобално село, и мислам дека е ептен позитивна работа, бидејќи преку тоа контактираме со луѓе што се 1.000ници километри оддалечени од нас. Е сеа тоа што ги направи луѓето да си седат дома троа повеќе не е негова вина. Инаку никаков интернет нема да ги замени шетањето низ град, одењето во клубови, играњето со другарите, одењето на одмор.

Јас персонално сметам дека интернетот е една од најпозитивните работи што му се десиле на човештвото, така да не би сакал и не ми се верува дека ќе заврши некогаш.

Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Може е и боље и се без интернет ама ајс искрено не можам да го замислам животов без интернет без Кајгана, без ВоВ ооооо ноу веј

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
ако снема нет поарно нека снема и компјутери......:toe::toe:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.911
Поени од реакции
11.671
Еј тапа е без интернет

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
неам идеја што би му правела на компјутерот без интернет... или што сум му правела...
јас ко би се прашувала би одредила возрасна граница за користеше нет...
што е ова децава... ни криенка знаат да играат, ни џамлии а богами не знаат ни да се тепаат ко луѓе

и воопшто би одредила дозволена дневна консумација на нет... по цела ноќ залепена на пц не е работа... порано се растурав од читање... додуша не е нетот крив факултетот е...

е сега.. факт е дека јас неморам на секое да се малтретирам до ск да пријавам испит, да видам резултати... и остали ствари...
мн ми е полесно да си најдам тоа што ми треба на нет.. него во библиотека во која или ја нема книгата или од 200 страни фалат 150.
многу поефтино е да се договориш за излагање преку мсн или како и да е него на телефон да заспиеш дур се објасните каде што кога...
башка преку нет имам запознаено мн луѓе кои ми се добри пријатели ( јбг и љубови) кои инаку не би знаела...

ние сепак сме имале некое детство пош интернетот во нашите животи дошол покасно.. јас се прашувам само кога ќе почнат да се раѓаат деца со глувче в рака. сите по нет се бесат од мали.. порано во мојата улица беше полно со деца... топки и ластици летаа од секаде... сега небаре зона на самракот нема никој...
еејјјјј лето во 10 и нешто да нема жива душа по улица...
не сум баш за крајот на интернетот но и не сум за толку масовно користење...

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Нетот треба да биде бесплатен секаде а не да снема :vozbud:

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
јас не, искрено, не можам да живеам без интернет, дури и не можам нормално да размислувам и мислам дека ако нема интернет ќе полудам

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Да имам компјутер, а да немам нет малку е глупаво мислам кога немав нет играв игри некој али од кога ми ставија и после немав 3 дена нет ме фати паника малку е глупо да си на комп, а да немаш нет..

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе ние сме генерација родена со интернет и сите тие кул компјутерски направи со ки се занимаваме денес. Ние не сме искусиле година дена без телевизија струја и слично така да за нас е невозможно барем од моја гледна точка да си замислиме како ќе ни биде без интернет. Еве и една комична изјава на мои роднини се рзабира постари за тоа што ако не беше интернетот и телевизијата, како рекламата за мтв со тошо и цацко што беше. Ми икаат абе деца идете водете љубов/секс каква телевизија каков интернет:pos: Па донегде и ми се свиѓа нивната идеја

Kajgana Shop

На врв Bottom