Абе остај ги ,дојде мајката на ќорчото и на шити,сеа ја чекам уште на Ајс,шо да правам,морам да ги задоволамАјде бре ебете си матер и ќорчо и ѓорче и овој ајс. Преку кур више.
Okej, ova e staro 20 godini, nemoes neso ponovo da smislis? Bidi malce kreativen nie te sjebuvavme so 20 razlicni finti do sea ti si zapnal so toa..:/ ( Isto i majka ti ja sjebubavme u 20 razlicni pozi inace)..Абе остај ги ,дојде мајката на ќорчото и на шити,сеа ја чекам уште на Ајс,шо да правам,морам да ги задоволам
И само ако не се мирни,ќе ги кажам,дома ќе летаат шамари
Tebe ti ebavame mater, nema potreba sami da si ebavame.Ајде бре ебете си матер и ќорчо и ѓорче и овој ајс. Преку кур више.
Чекај бе нуб, му викаш на иван св дека му се стари финтите? У секој пост спомнуваш нешто за мајка, ајде нека ти текне нешто друго, „тебе ти ебавме матер“Okej, ova e staro 20 godini, nemoes neso ponovo da smislis? Bidi malce kreativen nie te sjebuvavme so 20 razlicni finti do sea ti si zapnal so toa..:/ ( Isto i majka ti ja sjebubavme u 20 razlicni pozi inace)..
--- надополнето ---
Tebe ti ebavame mater, nema potreba sami da si ebavame.
Od so se nerviras, pocna i iminja da mesas
Aj idi da spies sea, dosta ti bese remet.
Te molam prosti mi so spomnav pak, se nadevam ke ja pustis majka ti pak u skopje,(poso sea dozna za ova zatoa trea da ja pustis)...Хаха каква тројка бе? Он уште не фанал цицка за тројка ми збори...
И пак спомнуваш мајки ама ај...
Глеаш, и твоите финти се стари, ако не можеш поинаку да фатиш цицка, дај таму неколку стотки викни си курва од твоето маало, сигурен сум дека ѓи има многу.Te molam prosti mi so spomnav pak, se nadevam ke ja pustis majka ti pak u skopje,(poso sea dozna za ova zatoa trea da ja pustis)...
Ups, pak spomav majka :S
Ustvari ne, ima razlika od majka do kurva.