Кој фудбалер ве нервира?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Треба да ја наредам нашата репрезентација и скоро сите кои играле во неа досега????????

Од странците ме нервира, ама најмногу она педерчето (метросекуалецот) Бекам!

Член од
10 јуни 2005
Мислења
3.399
Поени од реакции
19
ФИГО

шо би рекле србите
ИЗДАЈНИКА РОДОГ СВОГА

и Виери - орачо без плуг

Член од
26 септември 2005
Мислења
4
Поени од реакции
0
lavov e komedija duri igrase za vas aren bese t.s car a se necini,isto go veleja nekoj od interasive ama se ce se krstat na nego aj aj:) a i za toj vieri koj ja drzese zela reprezentacija a , e se mu padna gazo:) ama pak ce mu go svirni na inter. a inaku naj ocaen e oven

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Како сум го замразил оној Дрогба во последно време уфффффффф. Многу одвратен ми е

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Radical Boy напиша:
Како сум го замразил оној Дрогба во последно време уфффффффф. Многу одвратен ми е
Колку што е силен - толку везе нема од фудбал

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ама каква сила има. Не сум видел посилен фудбалер од него. Освен може Ѕола :icon_mrgr :icon_mrgr :icon_mrgr :icon_mrgr

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
Фудбал не гледам ама ИЧ ама Бекам неможам да го смислам:pov:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Што мислиш од каде има сила?
Ко мал ако не фател жива антилопа со раце - нема јадење!

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
ВИЕРИ , КАН , ЗЕБИНА , ЕМЕРСОН , ИБРАХИМОВИЧ иииииии многу други што не ми текнуваат !!

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Сакам да му ја растурам фризурата на Бекам, ама да му ги врзам рацете за да не може да си ја поправи и да плаче од нервоза.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Мистичен напиша:
Сакам да му ја растурам фризурата на Бекам, ама да му ги врзам рацете за да не може да си ја поправи и да плаче од нервоза.

ова беше многу добро
:icon_bigg :icon_bigg

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
Јас пошто на ќумбиња отиде муабетов, оној Сисе од Ливерпул врска нема од фудбал играње, а го пуштаат да игра само за да трча, ништо друго не знае да прави само да трча.

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Ц ц ц...јузер, тука не се сложувам со тебе. Сисе според мене е (после Џерард) најдобриот фудбалер на Ливерпул. Иначе ме нервира Франческо Тоти а и Роналдо....така некако ми идат на живци...

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
Ниеден дриблинг го немам видено да направи, се во некој дуел со сила и со трчање го гледам.. во поинаква поза јас не го гледам Сисе, не ми текнува на нешто такво. Можеби сум во грешка.

Kajgana Shop

На врв Bottom