Кој фудбалер ве нервира?

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Па ме нервира Кристина Роналдита, Матераци, Ибрахимович, Амаури, ....:tapp:

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Само: Цезар, Кордоба, Занети, Станковиќ, Лусио, Пацини, Мота, Ето, Снајдер, Кастелаци, Мајкон, Кхарја, Ранокиа, Марига, Суазо, Камбијасо, Оби, Орландони, Диего Милито, Матераци, Самуел, Киву, Пандев, Кутињо, Намотаго и Наталино :icon_lol:
:pos2:

F

Frankie Yale

Гостин
Кристијано и Дрогба, кои глумци и плачковци еј... Светска класа фудбалери ама за тоа што се пичкици, нема негирање.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Pandev , C Ronaldo , Sneijder , MATERAZZI , Van buyten , Van Bommel , Ibrahimovic , VELICE SUMOLIKOVSKI :) , Balotelli , Pepe .

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Пандев(губи топки безвеза, и многу спор) - Лусио(сака да дрибла на последна линија хаха.)

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
овај пике ми се повраќа кога ќе го видам

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398
овај пике ми се повраќа кога ќе го видам
Да си ми жив!

Значи покрај Пиќе , од Барса уште Бускетс би го додал, страшно иритантно копиле !

После би ги стаел овде Нани, Бенајун, Галас, Игуаин, Агуеро, Швајнштајгер, Де Роси, Кавани и Интер без Занети, Цезар, Мајкон и Милито !

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Глеам дека некои ги набројуваат сите играчи од омразените екипи, по таа логика би требало да ги набројам сите играчи на Манчестер, ама у суштина од тој тим играч што не можам да го поднесам е Нани. Мислам дека би го мразел и да игра за друг тим, вклучувајќи го и Ливерпул. За другите колку-толку иам почит, а единствена причина поради која ме нервираат е затоа што се играчи на Манчестер :)
Други играчи што не ги поднесувам се Гатузо, Зебина и Рој Кин (дур играше), пред се заради претерано грубата игра.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
VAN BOMMEL ovoj igrac mi e najodvraten pogadno stvorenje od ovoj amin!!!! neznae za fudbal celo vreme glea kako da utepa nekoj vleguva so dve noze so kopacka(kramponite) mava direktno vo koska kolku da povredi da nasteti koga ne gleda sudijata mava laktovi pogaden igrac nema od ovoj!
Drugi koj gi mrzam se:Ibrahimovic,C.Ronaldo(otsekogas sum go mrazel),Dani Alves(glumec),Totti(idiot),Insagi(najgolem gzlar se krie bega od topka i dava gol ...),Drogba,John Terry,Gatuso,Ilco Naumovski(mnogu e grub) ima uste mnogu samo ne mi teknuvaat sega..

RYAN GIGGS <3 THE BEST FOOTBALL PLAYER

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Me nervirase na vremeto Cafu :D Sega ne me nervira nikoj mozebi malce Ronaldo :)

Kajgana Shop

На врв Bottom