Кој фудбалер ве нервира?

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
najvise me nervira i go mrazam :nerv:GADOT MARKO MATERAZZI:nerv: KE GO UBIJAM si go zasluzi toa sto go dobi od Zidane:bravo:sosema te razbiram:eek:lee:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ne znam zosto ama od sekogas me nerviral Luis Figo

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Од кога гледам фудбал активно оној филипо инзаги страшно ми е одвратен ми иде да го убијам. Не го бива за фудбал уипште сите голови на сиќиме ги дава само нешто одбиено ако е или ако се удри топката од него а инаку акција да направи недај боже тоа. Плус ми делува така ко некоја сељачка фаца што се фура на цеца така кремац некој тука у скопје има доста такви специменти ко него.

Член од
13 јули 2006
Мислења
17
Поени од реакции
0
gucii futbalerot na real mnogu me nervira ama real mnogu ja sakam ama toj me nervira mnogu zs saka da igra ama ne znae

Член од
13 јули 2006
Мислења
8
Поени од реакции
0
Највеќе Jose Antonio Reyes играчот на Арсенал. Не можам да го поднесам

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Сега не ме нервира некој посебно а порано ужасно ме нервираше Јенс Јеремис од Баерн Минхен и Матијас Замер од Борусија

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Мене ме нервира ЕТО затоа што секој слободен момент го користи да ги навредува своите колеги, фудбалери на Реал Мадрид.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
На последново светско,од такт ме извади Зидан,се испонаша ко дете,иначе ме нервира Ибрахимович

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Nikogas ne me nerviral nitu eden fudbaler, ali od finaleto pa navamu, najvise me nervira Zidan:nerv:

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Абе... мене не ме нервира ниеден фудбалер... ама знам кој фудбалер го нервира Зидан ! ! ! :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Vnuce напиша:
Абе... мене не ме нервира ниеден фудбалер... ама знам кој фудбалер го нервира Зидан ! ! ! :pos2: :pos2: :pos2:
:pos: :pos:

Туку, мочко*о Матераци, пу пу пу му го спомнав името... Пипо Инзаги, само не знам дали спаѓа под фудбалери тој, Тоти, кој прво пробал на Академија за драмски уметности ама го одбиле бидејќи се фалел дека знае да игра фудбал а всушност не знаел, К. Роналдо што мисли дека е Пеле а не е достоен ни пелени на внук му да му менува, Балак копачот, многу тепа... и уште некои кои сега не ми текнуваат.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
viktorgg напиша:
:pos: :pos:

Туку, мочко*о Матераци, пу пу пу му го спомнав името... Пипо Инзаги, само не знам дали спаѓа под фудбалери тој, Тоти, кој прво пробал на Академија за драмски уметности...
So e be ova, samo italijani te nerviraat tebe?!? :kajg:

Kajgana Shop

На врв Bottom