B
Bafra
Гостин
Абе и една недела да е, а не само Јули 1936, значи:Кои оправања бе ретардо неписмена?
Прво не се работи за 1936, туку само за месец Јули 1936 и САМО во САД. Неписмена бактерија, што не знае една реченица да прочита, камоли да сфати.
Примеров е иронија.
Daily Caller (изворот што го цитираш) е крајно конзервативен медиум во сопственост на конзервативен политичар со подмолна цел, негирање на климатските промени меѓу другото. Иронија е затоа што му веруваш на политичари, а постојано кукаш дека лажеле.
Никакви оправања не се направени.
https://www.skepticalscience.com/no-conspiracy-noaa-adjustments-closer-to-pristine.html
Ако лани имаше 5 пати секс со жена ти, годинава намали на 4 пати, дали може жена ти да имала 50 пати секс годинава? М?
Некој друг што не го опфаќаат договори завршил работа.
- сме имале ПОТОПЛИ ПЕРИОДИ од сега, а ти квичеше ко теле дека немало.
- признаваат дека правеле манипулации и фатени се, па менувале, а ти сакаш нив да им верувам
Штом самите кажуваат дека поранешните мерења не им се точни поради Х причини, а и ти го потврдуваш, значи ако ги земеш за споредувања ќе добиеш погрешни резултати.
Плус тие решиле со НИВНИ алгоритам да ги ДОТЕРААТ ( намалиле) па магично добиле тренд на постојан раст
И викаш слепо да им се верува
какво оправдување најде за плаќањето на СО2
Жена ми има помалку секс од мене, причина е мајка ти. Јас бидејќи сум против договори, не ме опфаќаат, па слободно завршувам работата од татка ти и твојата, бидејќи ти слепо се држиш до договорите
Јасно е зашто плачеш, сите твои тврдења и објаснувања ти се побиени. Климата си е циклична, поводот за воведување на СО2 данок јасен е, резултати од тој данок е зголемена количина на СО2.
За растителниот и животински свет на планетава е подобро, потопла клима, него ли студена. Не мешај загадувања и со природни климатски циклуси