Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

Член од
3 септември 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
Elvir Mekik
Pileva
Verica Pandilovska
Toni Zen
Tamara uzasna nevidena debilka i
Elena Risteska auuu ja mrazam

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.062
Поени од реакции
24.976
Кој/а не.

Ама предничат Каролина и баграта аренби/хип-хоп Јован и Иван Јованов, Врчак, Елвир, Тони Зен репрезентс, ди џеј Шорти Пи ака Панчо ака со глава у ѕид:tapp: и листата продолжува...

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Кој/а не.

Ама предничат Каролина и баграта аренби/хип-хоп Јован и Иван Јованов, Врчак, Елвир, Тони Зен репрезентс, ди џеј Шорти Пи ака Панчо ака со глава у ѕид:tapp: и листата продолжува...
Најголемиот ЅВЕР и најдобриот македонски хип-хоп диџеј мислам дека најмалку припаѓа во листава. Човеков е легенда. Многу одлепен и закон типац. А ти ако не слушаш хип-хоп не мора да пљукаш по сите кој ја праат таа музика.
Иначе наместо него на листава мора да ја ставам другарка му Маја Саздановкса (мислам дека не ја спомнав досега) шо премногу ми иде на живци. Тежок пре*ич. :tapp:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
леле, не ми се верува што пишувате? епа идете слушајте странци или ТУРБО ФОЛК, а вреѓајте гио нашите, кои се многу поквалитетни
јас како личност не го сакам само јован Јованов, Марјан Стојановски и Маја саздановска
другите ми се ОК, и како може некој да рече декла Каролина или Калиопи не чини? а да се види во огледало тој????????

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
леле, не ми се верува што пишувате? епа идете слушајте странци или ТУРБО ФОЛК, а вреѓајте гио нашите, кои се многу поквалитетни
јас како личност не го сакам само јован Јованов, Марјан Стојановски и Маја саздановска
другите ми се ОК, и како може некој да рече декла Каролина или Калиопи не чини? а да се види во огледало тој????????
хммм Каролина и квалитет?! Не би рекол. Однесување - same.
Калиопи?! Порано многу ја почитував. Сега?! Премногу почна да се занесуе и премногу почна да го преправа гласон во интервјуа. “Јас си плачам по интервјуа вака по навика, а не од што ми се плаче.“

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Дијаманте аман престани да давиш за твојата препотентна Каролина.Аман веќе:wink:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
АМАН? КАРОЛИНА е најдобра, барем знам што е квалитет, и не само неа, ги почитувам и Калиоппи, Владо...знам што е квалитет
а НОНЕ на коњ хахахахахаххахахахаххахах

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Добро де знаеме дека е Каролина најдобра.Еве цел форум се согласува:)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Како што гледам ЈЈ е убедливо прв на листава за "најдобар" на нашава естрада. Ако некој го знае лично нека му дае линк од темава и да види човекот кој е и што е и да не продолжува безуспешно да го имитира Џастин. И дај нека одјебе више од ТВ. Горенаведеново важи и за неговото другарче Елвир.

Член од
15 март 2006
Мислења
95
Поени од реакции
5
Najodvratna mi e definitivno Eva niti mozam da ja gledam ,a uste pomalku da ja slusam ,a i onaa Martina ne laze,ama taa ne se vrka mnogu mnogu po tv,sreka.A i Vrcak ne go mozam.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
АМАН? КАРОЛИНА е најдобра, барем знам што е квалитет, и не само неа, ги почитувам и Калиоппи, Владо...знам што е квалитет
а НОНЕ на коњ хахахахахаххахахахаххахах
Ако е каролина најдобра или ти слабо следис музика или јас сум тотално глув.
Калиопи во муцкана огромна ако побара еден гриз од твојот сендвич ти отиде пола рака.
Владо Геј откостен
За ноне си во право џуџлак замастен.
А мора да се спомни и онај џуптинон Елвир Мекиќ кој к** бара тој да пеј нека оди пред црква и нека пита...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ако е каролина најдобра или ти слабо следис музика или јас сум тотално глув.
Калиопи во муцкана огромна ако побара еден гриз од твојот сендвич ти отиде пола рака.
Владо Геј откостен
За ноне си во право џуџлак замастен.
А мора да се спомни и онај џуптинон Елвир Мекиќ кој к** бара тој да пеј нека оди пред црква и нека пита...
Абе ај од вакви мрчароти ништо не прајме...се тебе ти смета..Кој е за тебе добар? Никој.. Само да се мрчело

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Абе ај од вакви мрчароти ништо не прајме...се тебе ти смета..Кој е за тебе добар? Никој.. Само да се мрчело
За мене се добри:Марас,Дедикејтед фор лајф,Евектив машрумс,Мизар и да не набројувам уште доста се овие...

Kajgana Shop

На врв Bottom