zosto vlatce?Влатче од Морал
Најголемиот ЅВЕР и најдобриот македонски хип-хоп диџеј мислам дека најмалку припаѓа во листава. Човеков е легенда. Многу одлепен и закон типац. А ти ако не слушаш хип-хоп не мора да пљукаш по сите кој ја праат таа музика.Кој/а не.
Ама предничат Каролина и баграта аренби/хип-хоп Јован и Иван Јованов, Врчак, Елвир, Тони Зен репрезентс, ди џеј Шорти Пи ака Панчо ака со глава у ѕид и листата продолжува...
хммм Каролина и квалитет?! Не би рекол. Однесување - same.леле, не ми се верува што пишувате? епа идете слушајте странци или ТУРБО ФОЛК, а вреѓајте гио нашите, кои се многу поквалитетни
јас како личност не го сакам само јован Јованов, Марјан Стојановски и Маја саздановска
другите ми се ОК, и како може некој да рече декла Каролина или Калиопи не чини? а да се види во огледало тој????????
Ако е каролина најдобра или ти слабо следис музика или јас сум тотално глув.АМАН? КАРОЛИНА е најдобра, барем знам што е квалитет, и не само неа, ги почитувам и Калиоппи, Владо...знам што е квалитет
а НОНЕ на коњ хахахахахаххахахахаххахах
Абе ај од вакви мрчароти ништо не прајме...се тебе ти смета..Кој е за тебе добар? Никој.. Само да се мрчелоАко е каролина најдобра или ти слабо следис музика или јас сум тотално глув.
Калиопи во муцкана огромна ако побара еден гриз од твојот сендвич ти отиде пола рака.
Владо Геј откостен
За ноне си во право џуџлак замастен.
А мора да се спомни и онај џуптинон Елвир Мекиќ кој к** бара тој да пеј нека оди пред црква и нека пита...
За мене се добри:Марас,Дедикејтед фор лајф,Евектив машрумс,Мизар и да не набројувам уште доста се овие...Абе ај од вакви мрчароти ништо не прајме...се тебе ти смета..Кој е за тебе добар? Никој.. Само да се мрчело