Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.875
- Поени од реакции
- 20.469
Неа, види ја ти неа :smir: двата се добри, јас утре ќ го пробам твојот рецепт![]()
Упс сори, се бев збунила
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Неа, види ја ти неа :smir: двата се добри, јас утре ќ го пробам твојот рецепт![]()
Рецепт?! Нешто посебно додаваш или идеш строго по рецепт?бомбици. за чупавци никако да го погодам тестото
по рецепт. ама океј е, се јаде.Рецепт?! Нешто посебно додаваш или идеш строго по рецепт?
Eпа пиши гопо рецепт. ама океј е, се јаде.![]()
- тесто 2 јајца, 200гр шеќер, 300гр брашно, 1 прашок за пециво. 1 ванила, пола чаша зејтин, 1 чаша млеко, 50гр маргарин. со миксер, па се пече и се сече на коцки.Eпа пиши го![]()
- тесто 2 јајца, 200гр шеќер, 300гр брашно, 1 прашок за пециво. 1 ванила, пола чаша зејтин, 1 чаша млеко, 50гр маргарин. со миксер, па се пече и се сече на коцки.
- фил 200гр маргарин, 250гр шеќер, 1 чаша млеко, 2 чоколада за готвење, малку какао, - се загрева на шпорет.
коцките се потопуваат во филот додека е топол и се валкаат во кокос или ореви.
Прегледај го приврзокот 37142
треба да се внимава при печењето само![]()
Најважното не си ни го кажал, на колку степени и колку време се пече? Пола чаша зејтин?! Има големи и мали чаши! Веројатно мислиш пола чаша од 250 мл. И... филот каде?- тесто 2 јајца, 200гр шеќер, 300гр брашно, 1 прашок за пециво. 1 ванила, пола чаша зејтин, 1 чаша млеко, 50гр маргарин. со миксер, па се пече и се сече на коцки.
- фил 200гр маргарин, 250гр шеќер, 1 чаша млеко, 2 чоколада за готвење, малку какао, - се загрева на шпорет.
коцките се потопуваат во филот додека е топол и се валкаат во кокос или ореви.
Прегледај го приврзокот 37142
треба да се внимава при печењето само![]()