Кој и што знае да зготви?

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Макарони, шпагети, амерички крофнички, кифлички, знам да месам леб...а најсмешно им е на сите што не знам да правам кајгана

Член од
18 ноември 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
како би направил свински пафлак со печурко м м м м прсти да излижеш:wink:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
55
Поени од реакции
19
скоро се знам да зготвам освен манџи, сарми, мусаки ама најчесто прам muffins, похован пилешки стек и лења пита :wink:

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Немора ништо да сте го направиле еднаш за да знаете имаш youtube видеа и можеш се да научиш од таму со едно гледање научив како да правам јапанско суши, месам бурек и менувам гума на точак или обивам ланец со бројчаник на точак од кој за забораив шифрата. Секакви чуда има....
Just Watch and learn :wink:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Skara
Pizza
Selsko Meso
Grav
Oriz
Peceno meso
Pleskavici
Makaroni
Spageti
Musaka
Snicli

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Sve!Ama nikogas nemam napraveno edno jadenje dva pati:pos2::pos2:

?

..........

Гостин
Многу работи знам да зготвам, знам и тестенини и пити со месо и јајца да направам, пици, салати, скара, риба, итн....имам малку и работно искуство како готвач..таму научив.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.584
Поени од реакции
6.314
Во живото не сум си направил сам јадење така данемам појма,јајца белки ке си спржам:toe:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Макарони, шпагети, амерички крофнички, кифлички, знам да месам леб...а најсмешно им е на сите што не знам да правам кајгана

Не бе -.- зашо смешно? -.-
Кајгана е....rocket science...
Неможе секој да напраи кајгана..
>.>

Член од
31 октомври 2008
Мислења
42
Поени од реакции
1
Дали е срамота ако девојче не знае да готви :kesa:?
Не знам и не сакам да знам...стално ме замараат по дома, да сум научела по нешто ама нејќууу :toe:

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Пржени патати, јајца( варени пржени и на око), грав, пастрмајлија, пица, супа (и уше баја деликатеси х) )

?

..........

Гостин
Дали е срамота ако девојче не знае да готви :kesa:?
Не знам и не сакам да знам...стално ме замараат по дома, да сум научела по нешто ама нејќууу :toe:
Срамота е како не е. кој ке те земи така домаќинка што незнае да готви, да направи зелник.

Kajgana Shop

На врв Bottom