Кој и што знае да зготви?

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
шала на страна,знам да готвам скоро се...а најдобро знам да спремам гравче во грне на селски начин..да каснеш и одма ке пораснеш...:)

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Многу работи научив да готвам во последно време,да ви се пофалам:pos2:знам ракчиња да прам,грашак,леќа,ориз,ориз со варен зеленчук,шпагети и тортелини.Ко ќе научам уште нешто ќе пишам пак:)

Г

Гоццццце

Гостин
Дај прао да те зеам за жена . Хаха. Се шибам.
Јас нешто основно знам, да спржам или сварам јајца, салатите сам си ги праам али и сам си ги јадам :) .. и шпагети. Доста е :)

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Знам да зготвам тоа што најмногу сакам да јадам. За другото има време, немам потреба сега за сега.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Знам да готвам ама немам никаква желба за тоа, не обожавам да готвам исто како и што не обожавам да јадам.:toe:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Знам освен најосновните работи да ги направам (јајца,помфрит,да направам салата,да сварам супа и слично.) да правам преубави макарони со преубав сосofofof:Знам да правам мусака и знам да правам пица.Знам да направам торта ама да одам по рецепт и да вртам палачинки во тавче kiki:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Знам да готвам се.. И што јадам и што не јадам. Интересно ми е да си готвам ама не и да јадам баш баш..
Затоа дечко ми стомак пушти :pos2:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
знам:
јајца на око ,кајгана ,варени
супа
макарони ,шпагети
пинџур
па ја мислам дека е доста хахахахаха

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
знам само да спржам јајца,салама и да сварам виршли,шпагети и макарони па мислам дека сеа за сеа доста ми е :pos2: :pos2: :pos2:

FoxXy Iv=)

Time passes..
Член од
10 мај 2008
Мислења
79
Поени од реакции
2
Па знам да направам макарони(ммм многу вкусни макарони!)....знам да спржам јајце, а понекогаш знам и ориз да напаравм!:pipi: ....хммм...друго...другото мама знае!:wink: ...

Член од
17 мај 2008
Мислења
75
Поени од реакции
0
Знам по нешто да зготвам али знам и многу да утнам,еднаш мајка ми ми вика направи полнети пиперки и почна да објаснува како се праат а јас ја прекинав зашто знаев,па кога се врати ги јадевме без ориз:kesa: јебига имам утнато уште многу пати али тоа што знам знам и нема утка

Член од
18 јуни 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
jas znam da gotvam.ja poznavam i makedonskata kujna ama dobro i italijanskata.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
136
Поени од реакции
3
ja neznam,ustavri znam neso da si zgotvam ali ne e toa toa,ali mn sakam da naucam da gotvam

Kajgana Shop

На врв Bottom