Јас сум од другата страна на апаратотСликата вреди илјада зборови
Разарач.Викторгг,Албо,Пико, и овај кој е?
Mинаха години без да те забравам ас... ЧАКАМ ТЕ ДА ДОЈДЕШ, чакам те с'с бујна страст.... Споменот за тебе никогаш ште не угасне, години ште минат, маката ште ми порасне....Пичку матер смрзнавме од 11.55 (пошто нели сите двобои на пладне се бијат), ама бугари нема?! Нема везе, ние отпоздравивме... :salut:
Абе ќе ја земат сликата Бугарите од форумот, ќе ја стават во весник и ќе напишат дека Македонските Срби ги чекаа Бугарските интелектуалци да ги тепаат. И дека истите ги мелтреатираат Македонските Бугари.Mинаха години без да те забравам ас... ЧАКАМ ТЕ ДА ДОЈДЕШ, чакам те с'с бујна страст.... Споменот за тебе никогаш ште не угасне, години ште минат, маката ште ми порасне....
Се гледаме во Рожен
Боли ме ту-ки за нивАбе ќе ја земат сликата Бугарите од форумот, ќе ја стават во весник и ќе напишат дека Македонските Срби ги чекаа Бугарските интелектуалци да ги тепаат. И дека истите ги мелтреатираат Македонските Бугари.
Њама бе момчета.Абе ќе ја земат сликата Бугарите од форумот, ќе ја стават во весник и ќе напишат дека Македонските Срби ги чекаа Бугарските интелектуалци да ги тепаат. И дека истите ги мелтреатираат Македонските Бугари.
Abe odborov dobar e ama ne ke bese na odmet poise luge da viknevte. :wink:ТКОЗСНГИВРМ
Таен Кајганашки Одред За Спречување На Големобугарски Испади Во Република Македонија