Кој е филмов?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Стави тоа тешкиот што викаше :)

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
inace pozdrav od mene ... ke izlezam malce do na kafe... utre ke proveram da vidime kako ste uspeale :)! i ke vi staam uste pojaki !

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
дај помош бе жити се ни даваш филмови со непознати глумци ме убиваш иако не се лажам овој левиот да не е Јуан МекГрегор :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
E дај стварно тие сликите барем ако го немаме гледано филмот да може малку со размислување нешто да направиме. Некој малку познат глумец или кадар што бил впечатлив за тој филм. По тетоважата што ја има глумецот единствено ме потсетува филмот на American History X ама тој беше со Edward Norton а овој не ми личи на него.

Дај пушти уште некоја слика или информација...

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
E дај стварно тие сликите барем ако го немаме гледано филмот да може малку со размислување нешто да направиме. Некој малку познат глумец или кадар што бил впечатлив за тој филм. По тетоважата што ја има глумецот единствено ме потсетува филмот на American History X ама тој беше со Edward Norton а овој не ми личи на него.

Дај пушти уште некоја слика или информација...
Во претходниот филм, овој од десно е главен лик во филмот :) и оваа сцена е многу впечатлива :)

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Keyskeenow, зошто пастираш само црнечки филмови ??? И тоа црнечки филмови што никој не ги гледал.

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Aj ne seri, mnogo je tezak film i tema stoji be veze. Znam samo deka onaj crnac e Chi nesto...

Kajgana Shop

На врв Bottom