Кој е најубав град во Македонија (слики) и зошто?

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
А чекај малце,не рече ти дека да не си го фалиме нашиот град оти е наш?И ај жити се кажи ми во шо ти е поубав скопје од Охрид? Во контињерите превртени и во Вардар? А бе оХрид си имаШ езеро,си имаш плажи-летни журки рајјј!!! и вонсезонска тракција-манастирите и се шо е таму.
Лично мене дури и Струмица ми е поубав од Ск
.
Сега да не претерам да не речам и Битола... па и Прилеп.Се ми се допаѓа повеќе од таа лудницата шо е таму.Не сум националиста али не обожавам да живеам со пола Албанци.

па се знае оти струмица е поубав град од ск ... во струмица имаш слобода колку сакаш, шеташ до колку сакаш , ноќен живот лудило , преубави струмичанки , преубави базенти , фини луѓе , карневалски град , трговски центар ГЛОБАЛ , најубав градски парк, детски парк , фонтани , улиците се уредени , има уште да се каже за струмица ..... и дефинитивно СТРУМИЦА НАЈДОБАР ГРАД ВО МАКЕДОНИЈА, после охрид заради езерото, после битола

Член од
10 април 2008
Мислења
52
Поени од реакции
1
Најубав град Скопје нормално:smir:,има премногу места за искачање а не као во другиве градови (Битола-една улица-широк сокак и толку) итн,без лутење,позз до сите :baeh:

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
Најубав град Скопје нормално:smir:,има премногу места за искачање а не као во другиве градови (Битола-една улица-широк сокак и толку) итн,без лутење,позз до сите :baeh:
прво дојди види после зборај :baeh:
или кога ќе дојдиш само таму те шетаат
ајде да речиме дека е само широк сокак пак неможи да се спореди со ништо
сепак секој град и секое место си има своја убајна шо има врска :salut:

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Според мене нема поубави од Демир Хисар и околијата...Еве и самите уверете се во убавината на нашиот крај!!

Ти да не си ненормален брат:helou:.Ова е манастирот Св.Архангел Михаил во подножјето на Маркови кули во Прилеп.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Скопје а и охрид не е лош:smir:

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
незнам зависи од лугето мене ми е сегде убаво како шо казав сависи од лугето:vozbud:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
нема саглам град,само ѓубре и депонија од оваа МК:pishtoldz

Benyaminn

Born To Die
Член од
5 ноември 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
Skopje ne go menjam ni za Pariz ;) ama se zivee i vo Ohrid,Struga,Bitola...

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Секој си го фали своето....ПРОБИШТИП

а после Пробиштип град кој мене ми е убав БИТОЛА...

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680

Поглед на плоштадот и Ристичева палата

Скопје во ефект!

Поглед од калето

Турска џаршија

Без конкуренција!Најубаво си е!!!:smir:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Секој си го фали својот град.И на крјот најубав град ќе испадни онај,од кај шо има најмногу кајганџии.
Мене нормално најубав ми е мојот град-БИТОЛА.Таму кај што си израснат таму,ти е најубаво.После Битола следи Охрид.Супер се чувтвувам во тој град.Сакам градови со традиција.

Kajgana Shop

На врв Bottom