А ти го читаш името на темата? :roll:SpAcE_c0wb0y напиша:Да Acid, но и во светски рамки фудбалот е попопуларен и дефинитивно погледан од ракометот.
Мислиш дека е попопуларен од кантер страјк? :wink:MSV(support) напиша:Најдобар спорт е пишувањево по форумов
Добро, темава е за популарност на спортот.Goddess of Chaos напиша:mislam deka fudbalot e najpopularen kaj nas ama toa ne znaci deka sme najdobri vo fudbal...we suck :? a ja se nadevam deka skateboarding-ot ke se popularizira poveke ovde...
abe da,ama eve ajde da ne gi smetame nastapite na nasite fudbalski timovi,znaeme kako tuka odat rabotite,edno se prenesuva,edno ne i na nikoj ne mu vazno.na primer decava pa i postarite bezdelnici se site zagreani za fudbalov.se igra kaj ke se najde,ima tepacki za koj ke pobedi,pravat klubovi,koga ima prenos na fudbal site se vrzani pred televizorot so pivceto...barem ovde kaj mene e taka.prisustvoto na rakometot se zabelezuva ama sepak e pobledo.a sto pati sme podobri vo rakomet nego li fudbal.Acid напиша:Добро, темава е за популарност на спортот.Goddess of Chaos напиша:mislam deka fudbalot e najpopularen kaj nas ama toa ne znaci deka sme najdobri vo fudbal...we suck :? a ja se nadevam deka skateboarding-ot ke se popularizira poveke ovde...
Дека сме дрва во секој спорт, а особено во фудбал - тоа е факт. Него ти зошто мислиш дека фудбалот е најпопуларен? Па скоро никогаш нема ни преноси од првите кола во европските лиги кога настапува некој наш фудбалски тим. Затоа пак кога играат нашите ракометни шампиони - секогаш има.