Кој е најздрав начин на слабеење?

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Колку е просто само кој да прочита на интернет.. Колку помалку храна внесуваш толку ќе ослабеш..

Калории внатре во телото = сало.. ( складирана енергија )

Нема потреба од кафиња,апчиња,некои напитоци што ви го лажат умот дека ќе ви стопи салото.. Броете калории правете дефицит секој ден.. Очекувајте 1 кг да симнете за недела две.. Тоа е долг процес неможе за 1 ден да се стопи тоа што си го јадел 2-3 години..
--- надополнето: 27 декември 2011 во 01:29 ---
Нездрав начин за слабеење според мене се Аминокиселините. А најздрав начин е само вежбање, склекови, стомачни итн и повеќе вода во летниот период. А зимски период би препорачал зелен чај.
Уште еден бисер што го слушнав денес од другар.. Амино за слабеење.. Да беше така лесно сите ќе земаа и ќе слабееа.. Вака веруваше еден кај мене во теретана и купи 3 туби амино мислејќи ќе му стопи салото.. не мрдна пошто исхраната не му беше средена..

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Нема потреба од кафиња,апчиња,некои напитоци што ви го лажат умот дека ќе ви стопи салото..
Druze mene slimline ne mi go lazea umot nego gi topea masnite naslagi, komplet sekade po teloto simnav masnotii, 27kg ne se malku se oseti i po idenje u WC da ne zboram poveke. Sum koristel i herbalife e toa e lazenje na umot i nikakva reakcija na simnuvanje kilaza i istite se duplo poskapi od slimline soft gelot. Jas sum prezadovolen od slim line i denovive ke odam vo skopje da zemam pak.

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Внимателно ги разгледав вашите мислења и делумно се сите во право. Здравиот начин на слабеење е најдобар, меѓутоа има и други природни додатоци кои помагаат во слабеењето. Јас лично имам искуство со кафето Вита Голд. Едноставно само го заменив турското со ова кафе и го пијам бидејќи има природни состојки во него а плус ми помогна да симнам 8кг:) Ви посакувам и на вас успех:)
Колку време го пиеше и дали после тоа ги врати изгубените кг?

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Амфетаминот најдобро топи масти, а тоа го имате највеќе во апчињата за слабеење што ги пиете.
Најздрав начин да ослабеш е да природна база, со концизна диета и со тренирање со тренер кој има искуство и знаење.

Kajgana Shop

На врв Bottom