Инаку изгубивме од KGG 12-16 и за малку ги протнавме групите затоа што WFG губејќи 14-11, успеаа да земат 5 рунди во серија и да ги победат на KGG so 16-14.Денес, се одржаа лан натпреварите и тимот на ентити имаше 2 победи и еден нерешен резултат.
4gl.kgb v. Entity - 15:15
Entity v. KGG - 16:12
Entity v. WFG - 16:10
Не недостив, јас сум тој на срединаОва е дел од тимот на ентити којшто настапи на Телекабел лан турнирот во Штип (се` мислам им недостигаше helius тогаш)
Па кај си ти бе? Се изгубиии Сите сме од Охрид, некој нови некој играли во друга земја... инаку сега во сите држави на ex-yugoslavia, сцената е скоро иста..Entity Brao .. samo hellius go znam ovie dr ne mi se nekako poznati .. od ohrid se?inace da otides i da tepas u srbija stvarno treba da si picku mater..pred nekolku godini bev izigrafme i stvarno bese tesko da se doe do krajot .. kako uspeale stvarno se cudam..
inace simplex e najdobar tim vo makedonija toa e veke dokazano ..
Sorry ако е така Знам ние игравме со вас, ама не се сеќавам дека и ти беше во тимот. Како и да е, GL во Москва :wink:Не недостив, јас сум тој на средина
Нема везе сепак фала. Сега малку ќе паузираме да закрепнеме од 24 сати вкупно патување, да се одмориме од кантер а после неколку дена ќе започниме да се спремаме за Москва. Се надевам ќе добиеме полесна група па и да ја поминиме!Sorry ако е така Знам ние игравме со вас, ама не се сеќавам дека и ти беше во тимот. Како и да е, GL во Москва :wink:
Кога точно ќе биде натпреварувањето ? И бај д веј, имаш некое демо од вашите натпревари ? Јас незнаев дека hltv било nonsteam и не гледав...Нема везе сепак фала. Сега малку ќе паузираме да закрепнеме од 24 сати вкупно патување, да се одмориме од кантер а после неколку дена ќе започниме да се спремаме за Москва. Се надевам ќе добиеме полесна група па и да ја поминиме!
Натпреварувањето ќе се одржи на 9-ти и 10-ти мај. Скоро уште 2 месеца.Кога точно ќе биде натпреварувањето ? И бај д веј, имаш некое демо од вашите натпревари ? Јас незнаев дека hltv било nonsteam и не гледав...
Тоа беше само разговор, ќе видиме, можно е да играме за околу 1-2 недели. Ќе бидете информирани :smir:Хелиус,дознав нешто за претстоечкиот клан вор, Entity versus sYnck.
Ке може hltv и информации нешто ? .