Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
Ljubi Ljubi Ljubi Ljubi Ljubi Ljubi Ljubi mee.. mazi mazi mazi mazi mazi mazi mazi me..
Legni stegni daj milo daj legni stegni raj milo raj.
???????????????

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Поранешен хит, никако не ми текнува на името на траката пошо имаше некое чудно име, бразилска некоја ќе да беше...

Ја приметив скоро на сител на бекстејџ во позадина одеше додека зборат водителине...

Член од
21 септември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
гледам деке многу веќе си ги најдоа песните....па ако може и мене да ми помогнете..:))) барам една песна излезе лани летото од прилика јули август мислам,...музиката и ритамот се да не речам исти како и оваа но само појак е звукот....ве моламмм ако ја знае некој.....:))) фала однапред

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
гледам деке многу веќе си ги најдоа песните....па ако може и мене да ми помогнете..:))) барам една песна излезе лани летото од прилика јули август мислам,...музиката и ритамот се да не речам исти како и оваа но само појак е звукот....ве моламмм ако ја знае некој.....:))) фала однапред
Има еден куп песни со вакви “пискања“ така да ако не кажиш непто поконкретно тешко некој да ти помогни. Најблиску што можам да ти помогнам е, да преслушаш некој песни од Afrojack обично тој прај вакви музики...
И ова че биди ептен на среќа ако погодам....ај види оваа....

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Артист и име на песна, благодарам однапред:

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
Абе од владава рекламиве глеам една нова има :) како со патување низ мкд за нз колку дена, има некоја песна тоа како ритам, баш македонски, ако знае некој нека пише...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.096
Поени од реакции
30.154
Всуштност ако можете да ми помогнете да најдам една понова хрватска група од 4 девојки. Имаа неколку песни шо се вртеа на MTV.

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
Всуштност ако можете да ми помогнете да најдам една понова хрватска група од 4 девојки. Имаа неколку песни шо се вртеа на MTV.
Abe znam samo edna od hrvtska so 4 E.N.I a se vrtea na mtv vidi ako e ova ok ako ne nekoj drug ke kaze :) pozz

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.535
Поени од реакции
4.377
На антена5 мислам дека ја пуштат и женски вокал на рефренот пее I wanna, i wanna, i wanna, i wanna...?

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Agh

Ми треба насловот на песната на новата реклама на Вива сокови. Таа кај што женски собираат јабуки па прават сок. Олдтајмерска реклама исто така и песната, не можам да фатам некои лирики од слушање па да ја барам така да ако знае некој која е нека пише , а мора да сте ја гледале рекламата.

Kajgana Shop

На врв Bottom