Кој е критериумот по кој цениме дали една девојка или жена е добра девојка или е к***а

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Кај нас курвата не е курва, поштената е курва!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Спонзоруша,ку*ва ..... има и други зборови ама сите се однесуваат за девојка која сака да е центар пажња,менува дечковци како чорапи
Постојат два вида на ку*ви
Едната е ку*ва и на сите им дава
Другата е покварена ку*ва на сите им дава само мене не

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Додека е сотебе е најдобра. Кога ќе си отиде е курва :)
Вака размислуваат многумина

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Курва-неморално однесување женско кое надминува многу граници, главно оние на ограничувањето во сексуалното општење со другите.
Бидејќи човекот според мене не е животно, си има разум, си има силно развиени чувства, па мора донекаде да се контролира и да го задржи тој примат.
А најважно од се е дека мене ми е гајле дали некоја е к... или не е , нејзино право и живот, не се замарам и не трошам секунди од скапоценово време за дебатирање околу нив, нивниот живот.Пишман сум што овие ги потрошив, али ајде, нека се тера,

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
курва ја оквалификувам некоја која не и е гајле дали некој е во врска или брак и некоја која трча по пари
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:25 ---
курва ја оквалификувам некоја која не и е гајле дали некој е во врска или брак и некоја која трча по пари
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:26 ---
ја оквалификувам некоја која не и е гајле дали некој е во врска или брак и некоја која трча по пари
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:27 ---

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:25 ---
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:26 ---
ја оквалификувам некоја која не и е гајле дали некој е во врска или брак и некоја која трча по пари
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:27 ---
ехо

Kajgana Shop

На врв Bottom