- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.830
- Поени од реакции
- 8.854
Me изнасмеа бе!Pa sega na zena da i kazes deka e kurva e kompliment toa znaci deka ne e smotana nego RASTURENA...U smisla vozena vozena a ti da ja registriras no way...
Me изнасмеа бе!Pa sega na zena da i kazes deka e kurva e kompliment toa znaci deka ne e smotana nego RASTURENA...U smisla vozena vozena a ti da ja registriras no way...
Без никаква намера да се мешам,или да се најдеш навредена но ке ти одговорам на твојот заклучок од погоре во стилот на Конфучие : Брава која што ја отклучува повеќе од еден клуч е лоша брава, Додека клучот што отклучува повеќе различни брави е ОДЛИЧЕН КЛУЧ.Значи тотално е погрешно девојките кои имале повеќе партнери да се курви и ороспии а дечковците со повеќе женски да се најјаките фраери. Умре тоа веќе, го нема. Курва не е девојката ако имала повеќе партнери курва е ако истото го сторила од корист (било материјална било финансиска). На пример скопските спонзоруши. Не е тоа стил на живот како што некој погоре кажа, има уште мал милион начини како истата да дојде до тој парфем од 50 евра а да не мора да се продаде себе си, па нека работи бре мајку му стара и од плата ќе си го купи. Но не таа го избира најлесниот начин. Па добро бре зар 50 евра вреди? покрај овие во к*рви би ги сврстила и погоре споменатите либералки кои би прифатиле реденка на некоја забава. Тоа нормална девојка не го прави.
Јас сватив што сакаш да кажеш , меѓутоа не значи дека си направил релевантна споредба. Јас не гледам ништо лошо девојката ако имала на пример 2 долги врски во својот живот и со тие партнери нормално би очекувала дека имала нешто повеќе од држење за рака. Јас таква девојка не би окарактеризирала како расипана или курва.Без никаква намера да се мешам,или да се најдеш навредена но ке ти одговорам на твојот заклучок од погоре во стилот на Конфучие : Брава која што ја отклучува повеќе од еден клуч е лоша брава, Додека клучот што отклучува повеќе различни брави е ОДЛИЧЕН КЛУЧ.
Или да паразафирано : Бравата во која што влегуваат повеќе од еден клуч и таа се отвара со сите клчеви таа брава е РАСИПАНА , Додека КЛУЧОТ што ке отвори повеќе различни брави е навистина ДОБАР КЛУЧ.
Се надевам дека свати.
Не те знам не те познавам, да ти објаснам - Тие две долги врски стануваат 3 / 4 / 5 долги врски,но го пропушташ моментот не е до бројот на сексуалните партнери, се работи за однесувањето на една девојка мислам дека поимите се помешани,денес е модерно да се нарече КУЧКА е тие што денес ги нарекуваат кучки порано беа КУРВИ, се е до однесувањето и карактерните особини на девојката/машкото од тоа зависи како ке биде окарактезирана, некој милуваат и овака да кажат Курва е онаа што се ебе со сите,а кучка е онаа што се ебе со сите ама не и со тебе. Да има и химено пластика,не викам дека нема,но на тие „ две врски“ би им ставил х3 овој не чинеше,овој беше грешка,овој не го сакав,овој беше само за една вечер ти реков ми речеЈас сватив што сакаш да кажеш , меѓутоа не значи дека си направил релевантна споредба. Јас не гледам ништо лошо девојката ако имала на пример 2 долги врски во својот живот и со тие партнери нормално би очекувала дека имала нешто повеќе од држење за рака. Јас таква девојка не би окарактеризирала како расипана или курва.
Еве да те прашам тебе ти кога би фатил девојка дали таа по секоја цена би морала да биде невина за да не ја окарактеризираш како расипана/курва? И доколку не мора да биде невина од кај би знаел ти со колку она спиела? Па и во крајности да отидам ако некој некого сака да излаже па има и хименопластика.
Да за мене е расипана,да се муваш со некој и да немаш ништо повеќе со него.Не свакам ги мава криза за лапање и ќе се смува со некој што немаат допирна точка се знаат на здраво и после повторно така...несватливо е за мене јбг.Иако сум машко и тоа во тинејџерски години квантитет не ми приоритетМене ме интересира како машките гледаат на девојка која се мува(но не со секој),меѓутоа да нема ништо повеќе со нив..Дали веднаш помислуваат дека е расипана и сл..Или пак ако неколку пати месечно знае со друштво да се поднапие,ама да не губи достоинство (пример да дозволи некој да ја искористи)...туку онака само колку да се опушти,да игра,па макар и провоцирачки.Дали тоа значи дека таа девојка не е добра девојка?
Баш би сакала да слушнам исклучиво машко размислување .
p.s Искрено не сум во тек со машките размислувања во Македонија во врска со тоа,но претпоставувам дека одма ја сметаат за курва ,расипана и сл.За жал во странство менталитетот е каде каде подобар од нашиот.Се помалку и помалку се гледа разликата измеѓу машко и женско.Жално е што тешко се наоѓаат машки во македонија со пошироки видици кон нештата.
bash naprotiv nema vrska toa sto se muvam so toa deka sum sakala takov decko..Да за мене е расипана,да се муваш со некој и да немаш ништо повеќе со него.Не свакам ги мава криза за лапање и ќе се смува со некој што немаат допирна точка се знаат на здраво и после повторно така...несватливо е за мене јбг.Иако сум машко и тоа во тинејџерски години квантитет не ми приоритет
Твојот карактер е нелојален,само еден дечко ти е досаден.Сакаш повеќе и што поискусен !
Не станува збор за квантитет. Туку за потреба од забава. А не мора да најде некој ,,за озбилно,,.Да за мене е расипана,да се муваш со некој и да немаш ништо повеќе со него.Не свакам ги мава криза за лапање и ќе се смува со некој што немаат допирна точка се знаат на здраво и после повторно така...несватливо е за мене јбг.Иако сум машко и тоа во тинејџерски години квантитет не ми приоритет
Твојот карактер е нелојален,само еден дечко ти е досаден.Сакаш повеќе и што поискусен !
Не ми беше тоа муабетот...само немора со секој втор да се смуваш од потреба за забаваНе станува збор за квантитет. Туку за потреба од забава. А не мора да најде некој ,,за озбилно,,.
Демек, ако утре раскинам со дечко ми, треба катанец да си ставам до следната врска?!
Yeah, right.
А каде рече девојката дека се мува со секој втор?Не ми беше тоа муабетот...само немора со секој втор да се смуваш од потреба за забава