Кој е критериумот по кој цениме дали една девојка или жена е добра девојка или е к***а

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
А може ли вака бидејќи изборот на партнер е навистина тешка работа ,

да се среди државата секој да има добра плата и машко и женско

да се има почит и култура

да се има систем во брак неможе сега се жениш или мажиш и ти текнало утре развод

И најбитно од се мотив реален да биде.

А не после мислев дека има многу пари па мислев дека ќе добијам ова она ви текнува

N

Nessa Alcarin

Гостин
Види, јас барем не можам вака фиктивно да кажам точна бројка. Си треба време, опсервација и конкретна личност за да можеш да изведеш точна бројка. Не е исто за секоја девојка;)
Значи критериумот се менува во зависност од бујноста на градите на девојката?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Фала богу барем си искрен, наместо другите кои само харикираат со бројки де да биле 5 де 3, се знае што секој маж си посакува да е прв, е сега дал ќе биде последен ич не ги боли уво ама никој он нив, а тука е тоа што ја е*е кокошката а не е петелот, ако некому сакаш да си прв па пичка му мајчина потруди се да останеш и последен, како што бараш и од таа мома да е со тебе за навек.
Црниот болд ја отсликува желбата на машкиот пол.:P

Но за црвениот болд мислам дека не е баш така.

Јас стално велам ВАЖНО Е ДА СИ И ПРВ, НО УШТЕ ПОВАЖНО Е ДА СИ И ПОСЛЕДЕН;)

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Фала богу барем си искрен, наместо другите кои само харикираат со бројки де да биле 5 де 3, се знае што секој маж си посакува да е прв, е сега дал ќе биде последен ич не ги боли уво ама баш никој од нив, а тука е и тоа што ја е*е кокошката а не е петелот, ако некому сакаш да си прв па пичка му мајчина потруди се да останеш и последен, како што бараш и од таа мома да е со тебе за навек и само ти да си тој кој ја има легнато.
Дефлорација е доста непријатна, глупа и прљава работа глупо е да ти биде фетиш. Ама некој мора и тоа да го прави...

N

Nessa Alcarin

Гостин
Дефлорација е доста непријатна, глупа и прљава работа глупо е да ти биде фетиш. Ама некој мора и тоа да го прави...
Значи за Стефус Рефус, критериум е +1 партнер, зошто сака некој друг да му ја заврши „прљавата“ работа - дефлорација.
Зашто бе Стефус па ќе замижиш, за секунда е готово... :P

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Браво бе Мики најреален си, ова другиве се срамат да си кажат :icon_mrgr:

Не се срамат, само никој појма нема што да ти одговори. Дали е 3 или 5 исто такво е. Ако ја сакаш девојката ќе ја прифатиш и со 3 и со 5.

И ќе се трудиш да и бидеш последен, барем додека си у врска со неа. Во спротивно го јадеш стапот:pos:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.280
Мора на некого да му се падне, јбга ептен некоја ако запне со вибратор или прсти, но она оригиналното се знае како оди... сум кажала и во друга тема дека јас да сум машко има да избегам на сред чин и јака ви душа... но ете ваљда маката е онаа која ве тера да си сакате честити девојчиња, или па може само муабетот многу вреди „абе прв сум и“!! - но како и дае сите мораме да признаеме со време се е подобро и пострасно, тоа што било привиот пат сите се трудиме да не се потсетуваме :).

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не се срамат, само никој појма нема што да ти одговори. Дали е 3 или 5 исто такво е. Ако ја сакаш девојката ќе ја прифатиш и со 3 и со 5.

И ќе се трудиш да и бидеш последен, барем додека си у врска со неа. Во спротивно го јадеш стапот:pos:
Ќе помине и 6 и 7 и 8 и 9 зависи како ќе им го кажат. На 11 замижуваат веќе, а над 15 тројца ги забораваат автоматски. И после критериуми, граници дрн дрн јариња. Нема граници или ја сметаш за добра или не ја сметаш, зависи од личноста. А не со колку била да проверам, па потекло на дечковците, па истражување на глобалното затоплување :icon_lol:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ќе помине и 6 и 7 и 8 и 9 зависи како ќе им го кажат. На 11 замижуваат веќе, а над 15 тројца ги забораваат автоматски. И после критериуми, граници дрн дрн јариња. Нема граници или ја сметаш за добра или не ја сметаш, зависи од личноста. А не со колку била да проверам, па потекло на дечковците, па истражување на глобалното затоплување :icon_lol:
Ќе те оставам неколку постови на мира, и пак се обидуваш да протнеш некои релативизми...

Не е убаво тоа...

:)

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Мора на некого да му се падне, јбга ептен некоја ако запне со вибратор или прсти, но она оригиналното се знае како оди... сум кажала и во друга тема дека јас да сум машко има да избегам на сред чин и јака ви душа... но ете ваљда маката е онаа која ве тера да си сакате честити девојчиња, или па може само муабетот многу вреди „абе прв сум и“!! - но како и дае сите мораме да признаеме со време се е подобро и пострасно, тоа што било привиот пат сите се трудиме да не се потсетуваме :).
Така во осовна и јас го мислам истото. Не е некое посебно задоволство да си прв побитно е да си последен. И да ти одговара. Да ти пасуе што би се рекло. :)

I

Iblis

Гостин
15 во една вечер е простиво и го враќа статусот на девојката во девица+1, не сте го знаеле ова?:coffee:
Заборавив да пишам одеднаш.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ќе те оставам неколку постови на мира, и пак се обидуваш да протнеш некои релативизми...

Не е убаво тоа...

:)
Истражувам на колку поста ќе се вратиш со реплика, граници на трпеливост и критериуми за добар соговорник :icon_lol:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Хаха, мислам дека се утна поентата на муабетот.

Ај малку сериозно:P

Болдот е суштината на муабетот.

Не е целта да некој определе граница и бројка за која ќе каже дали е курва или не.

Не е бројката на партнери, таа што девојката ја прави курва или не.

Таа бројка е само последица на еден куп други случувања во животот на таа персона.

Ако е многу висока, тогаш има друг проблем кој ќе исплива на површина со тек на време;)

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Значи критериумот се менува во зависност од бујноста на градите на девојката?
Не критериумот се менува во зависност од намерата што ја имаш за девојката, притоа не смее да има огромни варијации;)

Kajgana Shop

На врв Bottom