Кој е критериумот по кој цениме дали една девојка или жена е добра девојка или е к***а

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
-Девојка која ја изгубила невиноста во осмо
-Девојка која дава на прв состанок
-Скопскиве спонзоруши
-Девојка која го изневерува дечкото
Со исклучок на болдот, сето друго ти е погодено.
И сите оние кој ги бранат девојките кој ги исполнуваат горенаведените критериуми затоа што и најверојатно самите се такви.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Как би ги наречеле мажите шо одат по курви? Курвари?
Незнам как може да е толко нејасно коо од авион се гледа шо значе збооро курва. :)
А критериумите? Воопшто не зависат од тва колко некоо момичка се дупе или не, туку баш од тие работи, од фраерите. :) Как и ного други работи на тај курварски свет и збооро курва го има изгубено својто значење па се користе и за дупена и за недупена женска. Ама нормално, тва не значе оти некои не се. Извлечејте НЗС. :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
А како би ја нарекол некоја за која што ЛИЧНО ЗНАЕШ и познаваш барем 20-30 кои и биле секс партнери (а сигурни има уште многу кои не ги знаеш), која кога и да имала дечко го изневерува (а дечковци многубројни) а која и не се замислува за остварување на некоја материојална корист (немора тоа да се пари, може работа, ургенција и сл) да го активира најсилното оружје на светот. Истата ја сретнуваш на места каде што и самиот ако не си пијан нема да ти падне ни на крај памет да влезеш, ја гледаш таму со типови кои можат и дедовци да и бидат, многу често пијана....
Дали е грешка ако за истата го употребиме терминот курва макар трезни или со 100 испиени пива?
Нема потреба да и копам по минатото или да истражувам со колку била. Едноставно не гледам проблем во тоа, не ме интересира колку имала. Затоа зборот минато означува нешто што поминало. Сегашноста си ја живеам и уживам во неа. Не ме импонира фактот дека на некоја сум прв или трет. Поважни ми се други работи кои ме прават среќен, а не бројот на дечковци, мувачи, партнери.
Ако ја гледаш со дедовци тоа не е курва, тоа е спонзоруша. Спонзорушата постои низ историјата само терминот порано бил поинаков од денешниот.
Ако јас имам повеќе од три девојки што сум јас фраерот или женкариште проклето ?
Неможам да го сфатам тој муабет како ние кој си го тераме ќејфот сме фраери а они ако имаат повеќе од еден се курветини ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.660
Поени од реакции
34.101
-Скопскиве спонзоруши
аlpha dog.. ми доаѓа од мака да те гушнам. :X3:

1. Се дешава. Следниот со кој има го мажи на 25 години.
2. Не зимај ако дава. Идиотски муабет. Крива е што дава исто колку што е крив тој што зима. Штом се во меѓусебна win-win ситуација, хипокризија е малце да осудуваме.
3. Начин на живот. Гледа да преживее, како само таа да бенефицира од таква површна врска. Тие душички за тој 50евра парфем треба да голтаат оn daily basis and whatnot.
4. Леле па те изневериле, шо не кажеш. Две гушки за тебе. :X3::X3:

Alpha dog.. alpha dog :pos: дете, не велам не постојат курви, ама дефинитивно не е кучката од III-A што не ти вратила на чат.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Нема потреба да и копам по минатото или да истражувам со колку била. Едноставно не гледам проблем во тоа, не ме интересира колку имала. Затоа зборот минато означува нешто што поминало. Сегашноста си ја живеам и уживам во неа. Не ме импонира фактот дека на некоја сум прв или трет. Поважни ми се други работи кои ме прават среќен, а не бројот на дечковци, мувачи, партнери.
Ако ја гледаш со дедовци тоа не е курва, тоа е спонзоруша. Спонзорушата постои низ историјата само терминот порано бил поинаков од денешниот.
Ако јас имам повеќе од три девојки што сум јас фраерот или женкариште проклето ?
Неможам да го сфатам тој муабет како ние кој си го тераме ќејфот сме фраери а они ако имаат повеќе од еден се курветини ?
Не те интересира со кого била? па утре тој истиот може би ке го повикаш да ти молерисува дома додека ти работиш а верувај ми многу е лесно да си побараш и да ти дадат на место кај што веке си лапнал од медот друже, може би била со твој другар, прв братучед... и тоа не е битно? Ај вака одговори ми во оваа хипотетичка ситуација: журка, алкохол ова она, младост лудост и се дешава да некоја ,,либерална,, девојка си побара и добие реденка или групнјак (нити сум учествувал во такво нешто ниту некогаш ке учествувам, бљаак) и се супер и она срекна и сите другари сте срекни, и сега во ,,сегашноста,, ке си ја земеш таа девојка ако ете се покаже дека она устави е супер, си одговарате, те исполнува...??? Одговори те молам

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
-Скопскиве спонзоруши
povejke nma vakvi dami :D --- надополнето: 23 февруари 2012 во 19:37 ---
Не те интересира со кого била? па утре тој истиот може би ке го повикаш да ти молерисува дома додека ти работиш а верувај ми многу е лесно да си побараш и да ти дадат на место кај што веке си лапнал од медот друже, може би била со твој другар, прв братучед... и тоа не е битно? Ај вака одговори ми во оваа хипотетичка ситуација: журка, алкохол ова она, младост лудост и се дешава да некоја ,,либерална,, девојка си побара и добие реденка или групнјак (нити сум учествувал во такво нешто ниту некогаш ке учествувам, бљаак) и се супер и она срекна и сите другари сте срекни, и сега во ,,сегашноста,, ке си ја земеш таа девојка ако ете се покаже дека она устави е супер, си одговарате, те исполнува...??? Одговори те молам

ne mora da ja prasa dodeka se vo vrska po samoto odnesuvanje ce zakluci dali e za nego ili ne
a kolku vrski imala predhodno najmalku bitno e bitno e kakva vrska ili brak ce imaat.
zenata e mina nekogas eksplodira nekogas ne, zato pazi na kakvo tlo gazis ili ako si zgazil kako so pomali gubitoci da izlezes

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ти ептен сеа филмско сценари правиш. Што ако дојде молерот на врата а она била со него. Ќе ме откачи и ќе отиде со него. Ова со оргииве го нема ни во Californication :pos:Ти ми делуваш како да имаш страв дека некоја тебе така ќе те заглави и зезне, ќе ти биде срам да искочиш во јавност. Можеби си имал и такво лошо искуство со некоја па затоа вака збориш. Ако таа од оргијата е курвата, тие кои учествувале во истата што епитет имаат, и како на тоа би гледале нивните, девојки или жени ?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Ти ептен сеа филмско сценари правиш. Што ако дојде молерот на врата а она била со него. Ќе ме откачи и ќе отиде со него. Ова со оргииве го нема ни во Californication :pos:Ти ми делуваш како да имаш страв дека некоја тебе така ќе те заглави и зезне, ќе ти биде срам да искочиш во јавност. Можеби си имал и такво лошо искуство со некоја па затоа вака збориш. Ако таа од оргијата е курвата, тие кои учествувале во истата што епитет имаат, и како на тоа би гледале нивните, девојки или жени ?
Не ми одговори. Би ја земал за жена или не?

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Значи тотално е погрешно девојките кои имале повеќе партнери да се курви и ороспии а дечковците со повеќе женски да се најјаките фраери. Умре тоа веќе, го нема. Курва не е девојката ако имала повеќе партнери курва е ако истото го сторила од корист (било материјална било финансиска). На пример скопските спонзоруши. Не е тоа стил на живот како што некој погоре кажа, има уште мал милион начини како истата да дојде до тој парфем од 50 евра а да не мора да се продаде себе си, па нека работи бре мајку му стара и од плата ќе си го купи. Но не таа го избира најлесниот начин. Па добро бре зар 50 евра вреди? покрај овие во к*рви би ги сврстила и погоре споменатите либералки кои би прифатиле реденка на некоја забава. Тоа нормална девојка не го прави.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Ти одговорив дека хипотетичката ситација ти е без врска.
Ајде еве поинаку: знаеш дека ја имал твој другар, би ја земал за жена или не?
не значи дека е курва ако била со твој другар, но дали би ја земал за жена или не?

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Значи тотално е погрешно девојките кои имале повеќе партнери да се курви и ороспии а дечковците со повеќе женски да се најјаките фраери. Умре тоа веќе, го нема. Курва не е девојката ако имала повеќе партнери курва е ако истото го сторила од корист (било материјална било финансиска). На пример скопските спонзоруши. Не е тоа стил на живот како што некој погоре кажа, има уште мал милион начини како истата да дојде до тој парфем од 50 евра а да не мора да се продаде себе си, па нека работи бре мајку му стара и од плата ќе си го купи. Но не таа го избира најлесниот начин. Па добро бре зар 50 евра вреди? покрај овие во к*рви би ги сврстила и погоре споменатите либералки кои би прифатиле реденка на некоја забава. Тоа нормална девојка не го прави.

a koj e razlikata i ednat i drugata imaat povejke partneri toa im e zaednickoto neli li do nekade ne se vo slicna situacija (sto gi deli parite li ???), zosto ova sto zema pari da go nosi epitetot k***va a ova drugava ne ( i onaa za pari igra fer za razlika od drugata koja igra na dva stola
kako idaat maldive (se pocesti se orgiite se vrajkaat povtorno vo moda od rimska doba )

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ајде еве поинаку: знаеш дека ја имал твој другар, би ја земал за жена или не?
не значи дека е курва ако била со твој другар, но дали би ја земал за жена или не?
Ова ти е сосема друга тема. Никогаш не сум одел со девојка со која одел другар. Не сум се нашол во таква ситуација.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Ова ти е сосема друга тема. Никогаш не сум одел со девојка со која одел другар. Не сум се нашол во таква ситуација.
Рековме хипотетички, не дали си се нашол во таква ситуација. Еве си факаш девојка и се заљубуваш и тогаш дознаваш дека била со другар ти?

Kajgana Shop

На врв Bottom