Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

Член од
24 август 2012
Мислења
51
Поени од реакции
25
duso jas go imam pokraj sebe,zatoa go cuvam,mazam i pazam nekogas me vadi od koza so negovata kontrola nad mene ,ama priznavam mi godi,bidejki jas imam svoi mani koj toj gi znae i gi prifati nikoj ne e sovrsen nitu pak jas ........neli?:)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
duso jas go imam pokraj sebe,zatoa go cuvam,mazam i pazam nekogas me vadi od koza so negovata kontrola nad mene ,ama priznavam mi godi,bidejki jas imam svoi mani koj toj gi znae i gi prifati nikoj ne e sovrsen nitu pak jas ........neli?:)
Искрено ти завидувам , ретко некој кога ке си најде хармонија во врската или у бракот , ако е така како со си кажуваш ти посакувам цел живот да е така убавко:)

O

Orion.

Гостин
Ова сега испаѓа дека ги дискриминирам убавите луѓе што нема врска едноставно не сакам тие луѓе да бидат со мене, заслужуваат нешто подобро. Кај мислам за нивно добро па и уште ме критикувате. :D Иначе знам дека никој не може да бира дали да се роди убав или не мада нема грдо бебе така да во текот на развојот луѓето се оформуваат некои се поубави некои помалку убави, а ја повеќе ги претпочитам помалку убавите. Можеби пошто си имам набиено комплекси па затоа се дистанцирам од другиве.
А за некој да ме привлече може тоа да го направи и со неговото добро однесување или карактер не мора да биде убав, тие луѓе повеќе ги ценам.
А во врска со блондираново магнет сум за такви :eek: само што не ги мешам едните со другите знам дека не се сите такви :D
:)

Што имаат они што немаш ти?
Како можеш така да мислиш за себе, дај мењај го тој начин на размислување под итно.
Леле не ми се верува што читам...
Повеќе ги цениш помалку убавите а добри од убавите а расипани?
Уште една неоснована генерализација...

Надворешниот изглед е битен, но е на самото дно на листата и воопшто не е некој којзнае колкав фактор. Многу, многу други работи се потребни кои немаат никаква поврзаност со убавината а кои се апсолутно неопходни. Понекогаш девојката не вреди, па нека изгледа како Адријана Лима.

O

onlya

Гостин
:)

Што имаат они што немаш ти?
Како можеш така да мислиш за себе, дај мењај го тој начин на размислување под итно.
Леле не ми се верува што читам...
Повеќе ги цениш помалку убавите а добри од убавите а расипани?
Уште една неоснована генерализација...

Надворешниот изглед е битен, но е на самото дно на листата и воопшто не е некој којзнае колкав фактор. Многу, многу други работи се потребни кои немаат никаква поврзаност со убавината а кои се апсолутно неопходни. Понекогаш девојката не вреди, па нека изгледа како Адријана Лима.
Да можеше така лесно да се менува начинот на размислување мислиш се уште вака ќе размислував?
Ти викаш дека убавината е на самото дно од листата, а јас воопшто не ја ставам на листата така да џабе го вртиме муабетов кога отприлика за едно исто нешто збориме само од различни гледни точки. :)

O

Orion.

Гостин
Да можеше така лесно да се менува начинот на размислување мислиш се уште вака ќе размислував?
Ти викаш дека убавината е на самото дно од листата, а јас воопшто не ја ставам на листата така да џабе го вртиме муабетов кога отприлика за едно исто нешто збориме само од различни гледни точки. :)
Убавината е на листата на секој човек. Ова е последица на фактот што убавината е тотално релативна категорија. На едни им е привлечно нешто што на други не им е и обратно. Секој со својот вкус :)
Дефинитивно ти е погрешен начинот на кој се доживуваш самата себеси, самата го изнесе тоа, па си земам слобода да те искритикувам :) Не е во ред да мислиш дека не вредиш, дека некој заслужува нешто подобро. Што е тоа подобро?

O

onlya

Гостин
Убавината е на листата на секој човек. Ова е последица на фактот што убавината е тотално релативна категорија. На едни им е привлечно нешто што на други не им е и обратно. Секој со својот вкус :)
Дефинитивно ти е погрешен начинот на кој се доживуваш самата себеси, самата го изнесе тоа, па си земам слобода да те искритикувам :) Не е во ред да мислиш дека не вредиш, дека некој заслужува нешто подобро. Што е тоа подобро?
Во ред искритикувај ме не се лутам туку напротив може и грешката да си ја пронајдам.
Што е тоа подобро? Незнам стварно може и ништо да не е но јас едноставно сум таква. Никогаш не сум мислела прво за себе си па после за другите, дали мене би ми било добро со некоја "убава личност" туку како би му било на него со мене, дали некој би го заебавал поради тоа што е со мене и такви работи. Знам дека оваа воопшто не е правилно и дека само лошо на себе си си правам но кога веќе имаш поминато низ еден таков пекол многу е тешко сега да се однесуваш како никогаш ништо да не било. За да се променам треба да се случи чудо или да добијам амнезија па се од почеток да почнам :)

O

Orion.

Гостин
Во ред искритикувај ме не се лутам туку напротив може и грешката да си ја пронајдам.
Што е тоа подобро? Незнам стварно може и ништо да не е но јас едноставно сум таква. Никогаш не сум мислела прво за себе си па после за другите, дали мене би ми било добро со некоја "убава личност" туку како би му било на него со мене, дали некој би го заебавал поради тоа што е со мене и такви работи. Знам дека оваа воопшто не е правилно и дека само лошо на себе си си правам но кога веќе имаш поминато низ еден таков пекол многу е тешко сега да се однесуваш како никогаш ништо да не било. За да се променам треба да се случи чудо или да добијам амнезија па се од почеток да почнам :)
o_O...

Со какви ''луѓе'' си опкружена ти?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Аман бре дечки, кој ви ја снижил самодовербата до толку? Јас разбирам да си свесен за маните, ама до толку?

O

onlya

Гостин
o_O...

Со какви ''луѓе'' си опкружена ти?
Идиоти благо речено :D иначе моментално со никакви, малку мир :)

Аман бре дечки, кој ви ја снижил самодовербата до толку? Јас разбирам да си свесен за маните, ама до толку?
Камо среќа да беше снижена самодовербата но таа веќе со години ја нема

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.638
Поени од реакции
9.859
Паа... Мој тип на дечко: Паметен и со смисла за хумор на прво место....Убав се разбира но не е пресудно ако е паметен, сакам да биде некако на иста френкфенција со мене, да може да си бидеме како другарчиња :P Да ме трпи мене и моите моменти, што ретко кој ги трпи и ништо друго не барам :cool:

Член од
27 октомври 2011
Мислења
30
Поени од реакции
5
Немам одреден тип баш,онака у стил замислена веќе :D
Се ми зависи од чакрите,како ќе ги почувствуваат и исперцепираат фрекфенциите и енергиите на женската особа...
Иначе најбитен ми е бади ленгуичот :icon_lol:

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Откачена, но паметна, убавка и да е гејмер !!!!!!!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Црнокоса, мрзлива, да сака авантури и да одбегнуе тоа шминките (n)

(y)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Да биде спонзоруша, заводливо да се смее и да сака богат и моќен маж каков што сум јас.

Kajgana Shop

На врв Bottom