Никад во мојата админска кариера немам кикнато играч којшто ме утепал повеќе пати. Те имам кикнато поради висок пинг, штекање, пливање или афк си бил, не сум те кикнал ради тоа што си ме убил.:ples:Па за мене Била би бил најболји и пунисер хаха , а ке се позлам од гарф тој една4 играме на итали 2 и тоа се бутнав двапати под ред го тепам горе на покривот и зема ме кикна е ова се изнервирав и е порст админ !!!!
xaaxaxaxaxa garf sea se pravdish ta preku tunelot na italy vlegov vo tvojata baza ti beshe na pokrivot sea i goraf ke me prais i ja te ubiv so BRziot Sniper i ti pravo kick i ne mozev da flezam 3 saata posleНикад во мојата админска кариера немам кикнато играч којшто ме утепал повеќе пати. Те имам кикнато поради висок пинг, штекање, пливање или афк си бил, не сум те кикнал ради тоа што си ме убил.:ples:
Е нееее!:bilder: Инаку јас, да се изјаснам, мотој глас го давам на Тони и Била. Сите одлично си ја вршиме работата, али кога би морал да издвојам, ботовиве погоре се мојот изборРезултати..
Тон го мрзи анкета да стави...glup:
1.Гарфилд звани Муде..со 8 гласа...
2.Јас и Жиле го делиме 2 рото место со 6 гласа..
3.Ѓоле,..и Пунчо го делат третото место со 3 гласа..
4.Иле,Тон,Мето го делат четвртото место со 2 гласа
5.Ацид,Ред,Алак,Касап,СкауЧо се на последното место со само 1 гласthe boss
Муде најбољи админ....prc2:
Мислам не е веке админ, а беше еден од најдобрите админи, пер закон беше (=5.Ацид,Ред,Алак,Касап,СкауЧо се на последното место со само 1 глас
Уште 1 гласРезултати..
Тон го мрзи анкета да стави...glup:
1.Гарфилд звани Муде..со 8 гласа...
2.Јас и Жиле го делиме 2 рото место со 6 гласа..
3.Ѓоле,..и Пунчо го делат третото место со 3 гласа..
4.Иле,Тон,Мето го делат четвртото место со 2 гласа
5.Ацид,Ред,Алак,Касап,СкауЧо се на последното место со само 1 гласthe boss
Муде најбољи админ....prc2: